april 29, 2024

Deion Sanders zegt dat hij beter moet coachen nu Colorado terugvalt naar 4-5

Deion Sanders was het gesprek van de dag in de voetbalwereld toen zijn Colorado Buffaloes hun seizoen met 3-0 begonnen. Nu heeft Colorado vijf van de laatste zes wedstrijden verloren en de coaching van Sanders ziet er niet geweldig uit.

Sanders schudde zijn technische staf en wisselde zijn aanvallende linemen voor de wedstrijd van zaterdagavond tegen Oregon State, maar de resultaten waren niet beter in een verlies van 26-19. Het was Colorado’s derde nederlaag op rij en werd opnieuw gekenmerkt door slecht klokbeheer, en na de wedstrijd gaf Sanders toe dat hij betere coaching nodig had.

“Dit is moeilijk”, zegt Sanders. VS vandaag. “De reden dat het moeilijk is, is omdat je weet dat je het beter kunt doen: beter spelen, beter presteren, betere games spelen, Beter trainen namens mij. En je komt tekort als je genoeg hebt om de klus te klaren. Dit is pijnlijk. “Het doet mij pijn, het team, alle coaches en de fans.”

Een blunder vond plaats aan het einde van de eerste helft, toen Colorado de bal diep in eigen territorium had en de klok had kunnen uitlopen en de eerste helft met een 7-3 achterstand kon afsluiten. In plaats daarvan gooide de zoon van Sanders, quarterback Sheder Sanders, twee onvolledige passes om de klok stil te zetten, waardoor Colorado gedwongen werd te trappen, en Oregon State gebruikte de resterende tijd om een ​​touchdown te scoren en een 14-3 voorsprong te nemen tijdens de rust.

“Dat is aan mij”, zei Deion Sanders.

Colorado moet minimaal twee van de drie resterende wedstrijden winnen (tegen Arizona en in de Washington State en Utah) om in aanmerking te komen voor het toernooi. Dat is een gok, en het lijkt erop dat Sanders op het punt staat zijn eerste seizoen in Colorado af te sluiten met een verliezend record.

READ  Nathaniel Hackett zegt dat Denver Broncos 'er zeker voor had moeten gaan' in de beslissende vierde