mei 19, 2024

“Wij verdienen een eerlijke kans.”

Indiana Pacers-coach Rick Carlisle uitte woensdag zijn ontevredenheid over de prestaties van zijn team tijdens het verlies van zijn team tegen de New York Knicks met 130-121 in de tweede wedstrijd van de tweede ronde van de play-offs.

“Kleine marktteams verdienen gelijke kansen.” Hij vertelde verslaggevers Bij het bespreken van een afspraak. “We verdienen een eerlijke kans, waar ze ook spelen.”

hij is ook Hij zei De Pacers zijn van mening dat 29 plays ten onrechte zijn afgeroepen tijdens hun verlies in Game 1 op maandag, maar besloten deze niet voor te leggen aan de NBA.

Deze plannen veranderen voor de tweede wedstrijd, vooral nadat de hoofdtrainer tegen het einde werd ontslagen.

‘We sturen deze telefoontjes vanavond,’ zei Carlisle. ‘New York, maak je klaar. Je zult ze zien.’ “We verdienen een eerlijke kans. Er is geen consistent evenwicht en dat is teleurstellend.”

De Knicks zijn een fysiek team, zoals Carlisle opmerkte. Hij zei ook dat de lichamelijkheid van Indiana in deze serie vaker met fluittonen wordt gestraft dan die van New York.

Het vrijeworpvoordeel van de Knicks met 22-17 in Game 2 was echter niet bijzonder groot. Bovendien had Indiana een voorsprong met dubbele cijfers en slaagde er niet in om te kapitaliseren, ondanks dat de thuisploeg in het vierde kwartaal zonder OG Anunoby zat, nadat… uitsluiten Met een hamstringblessure.

Dan was er Jalen Brunson, die het grootste deel van de eerste helft in de kleedkamer doorbracht Zweer rechtervoet. Zelfs met die blessures verloren de Pacers met negen punten en een eindachterstand, wat erop duidde dat de score niet neerkwam op één of twee calls.

READ  Het Bulls Ring of Honor-concert wordt lelijk als fans Jerry Krause luid uitschelden in het bijzijn van zijn weduwe

Dit kan echter een slepende frustratie zijn uit de eerste wedstrijd, die deels werd beslist door slechte scheidsrechters.

De laatste twee minuten van de NBA een verslag Uit die wedstrijd bleek dat de scheidsrechters Aaron Nesmith in de laatste minuut floot voor een overtreding terwijl de wedstrijd gelijk was. Indiana leek een omzet en een potentiële kans op voorsprong af te dwingen, maar de Knicks wisten de bal te behouden.

Donte DiVincenzo sloeg een driepunter die zijn ploeg voorgoed op voorsprong zette nadat hij de bal in bezit had genomen.

Scheidsrechter Zach Zarba ik beken Het was een overtreding, maar overtredingen met een getrapte bal kunnen niet worden beoordeeld.

De scheidsrechter was na de eerste game meer een verhaal dan in de tweede, maar Carlisle bleef ontevreden na het laatste resultaat.