juni 19, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

64% bewegingssnelheid die Diablo 4 Seizoen 4 samenvat

64% bewegingssnelheid die Diablo 4 Seizoen 4 samenvat

Ik heb er een paar gehad Achtbaan ritje Met Diablo 4 Seizoen 4 sinds de lancering iets minder dan een week geleden. Maar terwijl ik naar mijn level 99-personage zit te staren, die al heeft overtroffen hoe ver ik ben gekomen in het hele seizoen 3, denk ik: ja, dit ging goed.

Ik was onder de indruk van de veranderingen in Rankings en Helltides die je meteen in het spel kunt zien, ook al is het opnieuw nivelleren van die vroege niveaus nog steeds vervelend. Maar toen sloeg ik zo hard dat ik alles wat ik kon vinden opblaaste gedurende ongeveer 48 uur, waardoor het voelde alsof de moeilijkheidsgraad een beetje uit de rails was gelopen.

Nu, dieper in het eindspel, kom ik opeenvolgende muren van uitdaging tegen terwijl ik door 75 nachtmerrieachtige kerkers en 35 putten kruip. Ik ben geen professional, maar dit gaat al dieper dan ik tegen het einde van het spel bereikte, en in mijn vrije tijd heb ik Duriel en Andariel solo gespeeld.

Maar de manier waarop ik kan samenvatten waarom dit seizoen zo goed werkte is… mijn bewegingssnelheid is 64%. deze:

Dit is een goed voorbeeld van waarom het jagen op uitrusting nu zo leuk is. Wat is hier precies gebeurd? Een paar dingen:

  • Legendarische uitrusting heeft nu de mogelijkheid om één (of soms meer) verhoogde statistieken te verlagen naar 150% van hun normale waarden. Dat is wat er hier gebeurde met het basisbewegingssnelheidsgetal, wat hem meteen bijna 30% oplevert.
  • Toen ik items kon ‘verzachten’ door extra voordelen uit een paar sets toe te voegen, had ik een kans van 1 op 4 om meer bewegingssnelheid toe te passen (met enkele herrollen) voor nog eens 13%.
  • Het blauwe getal is wat er gebeurt als je een item vier keer onder de knie hebt, waarbij elke keer dat je dit doet, de willekeurige statistieken met 25% stijgen. In dit geval was het een ontwijkmogelijkheid, maar het had ook de bewegingssnelheid kunnen zijn die dit item 36% gekker zou maken dan de basissnelheid. Ga tot het uiterste (wat erg duur is) en je zult deze boosts nog steeds toepassen.
  • Vervolgens heb ik het oude systeem geprint voor mijn Ghostwalker-kant, wat me nog eens 21% bewegingssnelheid geeft (wat 25%) zou zijn geweest als het niet te stoppen was, wat veel gebeurt. Deze bewegingssnelheid is dus in totaal ongeveer 64%, en het had meer kunnen zijn. Ik heb de bezwering van de bewegingssnelheid van 12% verwijderd omdat deze te overdreven was.

Dit is gewoon bewegingssnelheid, maar je begrijpt wat ik bedoel. Je kunt dit voor elk item doen, bijna alles wat je naar een belachelijk niveau wilt tillen. De combinatie van willekeurig versterkende voordelen, slijpmeesterschap en op rollen gebaseerde buffing zorgt voor een geweldige eindspelachtervolging wanneer geen van deze dingen eerder bestond. Het is een echt omgebouwd buitsysteem en het is de moeite waard om te bekijken, ook al duurt het een tijdje om hier te komen.

Volg mij Op Twitter, Draden, YouTube, En Instagram.

Pak mijn sciencefictionromans op Hero Killer-serie En Aarde-trilogie.

READ  Waarom de NSA gelijk heeft als het gaat om het wekelijks opnieuw opstarten van je smartphone