mei 7, 2024

right arrow

Billy Zappe, Patriots houden stand en winnen Steelers in ‘Thursday Night Football’

Geschreven door Chad Graf, Mark Capoli en Mike DeFabo

Patriots quarterback Billy Zappe gooide drie touchdownpassen in de eerste helft van de wedstrijd van donderdagavond, terwijl New England vasthield aan een 21-18 overwinning op de Pittsburgh Steelers.

De Patriots stonden tijdens de rust met 21-10 voor, maar de Steelers wisten binnen drie punten weg te trekken dankzij een shutout door de Steelers-verdediging in de tweede helft en een touchdown van Mitch Trubisky.

New England behaalde zijn derde overwinning van het seizoen. Volgens de uitzending van Amazon werden de Steelers het eerste team in de geschiedenis van de NFL dat boven de .500 kwam en opeenvolgende wedstrijden verloor van teams die minstens acht wedstrijden onder de .500 zaten.

Zappe maakte één keer contact met Ezekiel Elliott en tweemaal Hunter Henry voor scores gedurende de eerste twee kwartalen. De aanval van Pittsburgh – die werd uitgejouwd door fans – had vóór rust te kampen met slechts één touchdown van Diontae Johnson.

Zappe eindigde 19 van de 28 en passeerde 240 yards, drie touchdowns en een onderschepping. Elliott ving zeven passes voor 72 yards en voegde 68 yards toe met haasten.

Het resultaat betekent een verrassende ommekeer voor de Patriots (3-10), die hun laatste vijf wedstrijden hebben verloren en op de laatste plaats staan ​​in de AFC East. De Steelers (7-6) vallen naar de derde plaats in de AFC Noord.

Zappe doet zijn werk terwijl de Patriotten volhouden

Een inzinking in de tweede helft temperde wat anders een heel solide wedstrijd voor Zabi was. In zijn tweede start van het seizoen voltooide Zabi 19 van de 28 passes voor 240 yards, drie touchdowns en één onderschepping. Hij maakte een aantal acties die de Patriots het hele seizoen niet van een quarterback hebben gezien. Maar de tweede helft herinnerde ons eraan dat er beperkingen zijn. Het team scoorde niet in de tweede helft en had slechts één schot dat meer dan 20 meter won. De eerste helft was echter goed genoeg voor de Patriots om een ​​lang weekend in te gaan met veel dingen om op voort te bouwen. – Chad Graf, schrijver van de Patriots-staf

De sleutel tot de verdediging van de Patriots nadat de aanval was vertraagd

De Patriotten hebben veel op hun defensieve bord gelegd. Speciale teams waren opnieuw slecht, omdat een punter werd geblokkeerd. Hun aanval kwam in de tweede helft in een grote sleur terecht. De verdediging had te maken met een slechte veldpositie. Maar nogmaals, de verdediging van de Patriots trad op wanneer dat nodig was en kreeg belangrijke stops tegen Trubisky en de Steelers. Dit soort voetbal is op de lange termijn moeilijk te spelen, maar voor de rest van dit seizoen is dit de manier waarop de Pats moeten proberen te winnen. Blijf maar hopen dat hun verdediging zo kan blijven spelen. – Graf

Steelers falen in comebackpoging

Je moet de Steelers veel lof geven omdat ze zich een weg uit een groot gat hebben gegraven om het spel te starten, maar ze verdienen ook veel kritiek omdat ze de Patriots op hen over het veld hebben laten bewegen, op de melodie van een 21-3 voorsprong. De bal krijgen met nog 2:44 over in de wedstrijd en de kans krijgen om de bal gelijk te trekken of te winnen was iets wat niemand in de eerste helft had verwacht.

READ  NSD LIVE: Al het nieuws, interviews en analyses van de late ondertekeningsperiode

Nu Kenny Pickett eruit was, duurde het even voordat Trubisky zich op zijn gemak voelde en dat is begrijpelijk. Het werd echter zo erg in de eerste helft dat de 66.000 fans in het Acressor Stadium schreeuwden om back-up Mason Rudolph om aan de wedstrijd deel te nemen. De intensiteit van de overtreding nam toe toen de Steelers ontdekten dat Trubisky horizontaal moest gooien in plaats van verticaal. Helaas voor de Steelers werd Trubisky gedwongen het veld te trappen bij drie van zijn laatste vier worpen tijdens een mogelijke overwinning/gelijkspel. – Mark Capoli, senior schrijver van Steelers

De verdediging van Pittsburgh is een punt van zorg

De verdediging van de Steelers begon donderdagavond als de op een na hoogst scorende verdediging in de NFL (19,0 punten per wedstrijd) en leek klaar voor een grote avond tegen een worstelende aanval van de Patriots. Talrijke verwondingen op sleutelposities bleken echter al vroeg kostbaar. De Patriots richtten zich op een uitgeput linebackerkorps tijdens hun eerste down, toen Elliott back-linebacker Mikal Walker in de flat versloeg. Later pakte Zabi Nick Chandon Sullivan uit, die zijn baan was kwijtgeraakt totdat Elijah Riley met een blessure ten onder ging, voor een touchdown van 11 meter om Henry strak te beëindigen.

Terwijl de verdediging van de Steelers zich in de tweede helft hergroepeerde, zouden de 21 punten in de eerste helft die de Patriots scoorden met een back-up quarterback zorgwekkend moeten zijn. De Steelers hebben op hun verdediging vertrouwd om grote acties te creëren en hun moeizame aanval dit jaar in games vast te houden. Als ze een van de ergste overtredingen in de competitie niet kunnen stoppen, voorspelt dat niet veel goeds. — Mike DeFabo, schrijver van het Steelers-personeel