maart 3, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

30 producten waarvan ik wou dat iedereen ervan op de hoogte was

30 producten waarvan ik wou dat iedereen ervan op de hoogte was

Wordt geleverd met een deksel om de versheid te behouden en geurtjes te voorkomen. Ze zijn gemaakt van voedselveilige siliconen, BPA-vrij en vaatwasmachinebestendig. Het is geweldig voor kleine kanten van bonen, sauzen, soepen en meer.

Veelbelovende recensie: “Dit is de beste uitvinding sinds gesneden brood! Hoe vaak heb je vergeten soep in je koelkast gegooid??? Nou, zeg vaarwel tegen bedorven soep!” Eindelijk een manier om afgemeten hoeveelheden bouillon te bewaren, maar ik ben er dol op om mijn blokjes te gebruiken om soep te maken en…wacht…Smoothies!Deze blokjes zijn het beste voor het invriezen van afgemeten hoeveelheden smoothies, doe er gewoon één in je Vitamix en je hebt een heel koud, vers sapje voor het ontbijt of snack! Voor iedereen met beperkte vriesruimte, wat, laten we eerlijk zijn, de meesten van ons doen, is dit een echt pareltje. Ik was een beetje bezorgd over hoe gemakkelijk de kubussen eruit zouden glijden, maar er waren helemaal geen problemen! Het beste deel is hoe gemakkelijk het is om de blokjes in een ritssluitingszak van gallonformaat te bewaren, zodat je de blokjes opnieuw kunt gebruiken. Is het veilig om in de vaatwasser te gebruiken??? Super Cubes, waarom duurde het zo lang voordat je in mijn leven kwam!??! Ik kan niet wachten tot de feestdagen, zodat ik deze als kousvullers kan geven – aan iedereen die ik ken, nu weet je wat je cadeau is.’ –Texaanse zonneschijn

Haal het bij Amazon voor $ 19,95.