mei 19, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De prijzen van Apple Vision Pro op eBay maken me verdrietig

De prijzen van Apple Vision Pro op eBay maken me verdrietig

Ik heb veel geld betaald voor het voorrecht om in februari de nieuwe Apple Vision Pro te krijgen. In totaal heb ik, met optische inputs en belastingen, iets meer dan $ 3.900 gefinancierd voor de 256 GB-versie van de headset. Ongeveer een dag geleden maakte ik een fout waar veel early adopters ongetwijfeld bekend mee zijn: ik zocht de verkoopprijs op eBay op.

Op woensdag werd een Vision Pro van 1 TB gekocht, compleet met alle meegeleverde uitrusting, een Apple Thin Travel Case van $ 200 en een AppleCare Plus van $ 500, en deze werd naar verluidt “ongeveer een uur gedragen.” Verkocht voor $ 3.200 Na 21 optredens. De vermelde verzendschatting was $ 20,30. Gloednieuw, deze set kost voor mij $ 5.007,03 op de website van Apple. Nog een aanbieding op eBay, deze heeft mijn hoofdtelefoonconfiguratie (maar geen optische ingangen) Het kostte slechts $ 2.600 – Opnieuw met de meeste, zo niet alle, accessoires inbegrepen. Nog meerdere 256 GB En 512 GB Modellen Verkocht naar rondom Welke hoeveelheid dit week.

Kijk eens naar die diepe kortingen.
Schermafbeelding: Wes Davis/The Verge

Dit is natuurlijk hoe het verhaal gaat voor early adopters, vooral als je dure technologie koopt voordat deze mainstream wordt. De prijzen van Apple helpen daar niet bij, vooral als de dichtstbijzijnde concurrerende headset – de Meta Quest 3 – slechts $ 500 kost. Het is frustrerend, zelfs als ze uiteindelijk niet vergelijkbaar zijn, althans wat betreft hun doelgroepen en platformdoelen.

Maar het doet nog steeds pijn, nietwaar? Wetende dat ik honderden dollars had kunnen besparen En Ik heb de hoogste opslagconfiguratie, AppleCare Plus, en de opbergdoos is bijzonder pijnlijk. Ik hou heel veel van Vision Pro – misschien meer dan welke andere schrijver dan ook de rand – maar als ik de retourperiode niet had gemist, zou ik de mijne in een mum van tijd naar Apple sturen, zodat ik een van deze deals kon krijgen. Gelukkig kan niemand mijn tranen zien als ik een koptelefoon draag.

READ  Het lijkt erop dat een Logitech-advertentie de Xbox Series X in het wit toont

Beeld van een idioot.
Foto: Wes Davis/The Verge