Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Penn State Wrestling Handles Michigan 27-9 In Ann Arbor

Worstelen in Penn State zorgt voor Michigan 27-9 in Ann Arbor

Wat: #1 Penn State (5-0) versus #14 Michigan (5-1)
wanneer: Vrijdag 19 januari 2024 om 17.00 uur CST
waar: Ann Arbor, Michigan (Chrysler Center)
Hoe te kijken:Big Ten-netwerk

Exclusief voorproefje

157: #1 Levi Haines, Penn State december. # 12 Zal Lewan, Michigan, 2-1

Eerste helft: Halverwege de helft wordt er niet gescoord. Dubbele kraam met nog 45 seconden te gaan.

Tweede helft: Haines begint onderaan en ontsnapt in acht seconden voor een 1-0-voorsprong. Een paar halve schoten van elke worstelaar, maar er werden geen doelpunten gescoord.

Derde periode: Lewan begint onderaan en komt binnen 19 seconden naar buiten om de stand in evenwicht te brengen op 1-1. Stalling tegen Lewan waardoor Haines een 2-1 voorsprong kreeg. Lewan probeert een wanhopig schot, maar scoort niet. Haines won met 2-1.

Penn State 3, Michigan 0

165: #8 Mitchell Misenbrink, Penn State Major Decision #7 Kam Amin, Michigan, 12-1

Eerste helft: goed tempo, maar halverwege de helft werd er niet gescoord. Sta stil bij Amin met nog 1:08 over. Stalling tegen Amin met nog 21 seconden te gaan in de wedstrijd. Mesenbrink leidt met 1-0 na twee geblokkeerde calls.

Tweede periode: Amin begint onderaan en ontsnapt na 17 seconden om de stand gelijk te trekken op 1-1. Een derde stall call met nog 40 seconden te gaan, bezorgde Mesenbrink een 2-1 voorsprong. Mesenbrink sloeg een dubbele dropdown voor een takedown en een 5-1 voorsprong met nog 30 seconden te gaan.

Derde periode: Meissenbrink ontsnapt in zes seconden voor een 6-1-voorsprong. De vierde stall call levert Mesenbrink een 8-1 voorsprong op. Mesenbrink kopte binnen en kwam met nog één minuut te gaan langs de rechterkant voor een 11-1 voorsprong. Het rijtijdstip levert Mesenbrink een 12-1 grote beslissing op.

Penn State 7, Michigan 0

174: #3 Shane Griffiths, december. Terrell Barraclough, Penn State, 2-1

Eerste helft: Halverwege de helft wordt er niet gescoord. In deze periode niet opgenomen.

READ  Amerikaanse zwemster Anita Alvarez gered door coach Andrea Fuentes op WK

Tweede periode: Griffiths begint onderaan en Baraclough schuift in de eerste minuut op. Kraam op Barraclough bovenaan. Griffith sloeg een homerun om de 2-0-voorsprong ongedaan te maken.

Derde periode: neutrale start. Baraclough raakt een hoge crotcher, maar Griffiths vecht uit positie. Griffiths hield stand en won met 2-1 na een tijdpunt op Baraclough.

Penn State 7, Michigan 3

Eerste helft: Halverwege de helft wordt er niet gescoord. De periode eindigt zonder doelpunten.

Tweede periode: Truax begint onderaan, Truax ontsnapt in zeven seconden en Bullock slaat meteen een tweepunter maar loopt geen ruimte meer en scoort niet. Truax slaat een lage honkslag, baant zich een weg omhoog en scoort uiteindelijk een driepunter voor een 4-0 voorsprong. Ambtenaren hebben de oproep beoordeeld omdat de actie buiten de grenzen ging. Na beoordeling wordt het gesprek geannuleerd en wordt geen verwijdering geaccepteerd. Truax leidt met 1-0

Derde periode: Bullock begint onderaan en explodeert om de stand in evenwicht te brengen op 1-1 na een ontsnapping. Een sweep single van Truax scoorde een driepunts takedown met nog 35 seconden te gaan. Truax komt uit de periode en wint met 4-1.

Penn State 10, Michigan 3

Eerste periode: Brooks scoort met een kniestoot voor een 3-0 voorsprong. Ontsnapping door Striggow met nog 1:17 te gaan, gevolgd door een onderhaak en vervolgens een ontsnapping door Striggow. De actie gaat buiten de baan en ze beginnen in positie met nog 30 seconden te gaan. Hij verdubbelde de onderhandse dropkick voor Brooks voor een nieuwe takedown en een 9-2 voorsprong toen de zoemer klonk.

Tweede periode: Brooks begint onderaan en krijgt een omkering voor een 11-2 voorsprong. Ontsnappen door Striggow maakt de stand 11-3, maar nog een takedown, escape, takedown maakt de stand 16-4 met de actie buiten de baan. Een ontsnapping en uitschakeling bezorgen Penn State een technische val.

Penn State 15, Michigan 3

Eerste helft: Halverwege de helft werd er niet gescoord, maar Kerkvliet scoorde 15 seconden later met een enkeltrap voor een 3-0 voorsprong. Ontsnapping uit Davison maakt er 3-1 van.

READ  Voormalig NFL-ontvanger Braylon Edwards werd geprezen voor het redden van een leven tijdens een YMCA-overtreding

Tweede periode: Kerfleet begint onderaan en komt na de takedown op een 7-1 voorsprong. Davison ontsnapt met nog 1:07 te gaan en wordt tegengehouden. Neergeschoten door Davison aan het einde van de periode, maar Kirkvliet rekt zich uit en maakt een einde aan de periode.

3e periode: Davison begint onderaan en ontsnapt om 1:08 als Kervleet hem een ​​7-3 voorsprong laat nemen. Kerkvliet wint met 8-3 na het bepalen van het rijtijdpunt.

Penn State 18, Michigan 3

Eerste helft: Geen doelpunt halverwege de helft. Geen score.

Tweede periode: DeAugustino begint onderaan en Davis scoort één minuut rijtijd. Roep Davis als de actie buiten de grenzen gaat met nog 32 seconden te gaan. DeAugustino kwam weg met nog 17 seconden te gaan voor een 1-0 voorsprong.

Derde periode: Davis begint onderaan. Davis ontsnapt en de rijtijd is 59 seconden, maar Penn State betwist dat de rijtijd één minuut was. Na beoordeling was er één minuut rijtijd toen de ontsnapping werd gebeld. Uitdaging gewonnen. DeAugustino komt in een aantal wilde houdingen terecht, maar Davis countert het schot aan het einde van de wedstrijd en behaalt de 5-1 overwinning met een rijtijdpunt.

Penn State 21, Michigan 3

Eerste helft: Nagao vuurt een solobal af vanaf het fluitsignaal van de scheidsrechter, maar Ragosin blokkeert deze en schiet de bal. Er ontstond een patstelling met nog 2:27 over. Nagao slaat een laag schot en scoort een driepunter voor een 3-0-voorsprong. Ragusin weet te ontsnappen en schiet, waardoor Nagao naar het midden van de mat wordt getrokken voor een takedown en een 4-3 voorsprong. Nagao's ontsnapping bracht de stand op 4-4 met nog 45 seconden te gaan. Periode eindigt op 4-4.

Tweede periode: Nagao begint onderaan en Ragusin staat halverwege de periode nog steeds bovenaan. Een geblokkeerde call op Ragusin laat in de periode zorgde ervoor dat de stand 5-4 werd in het voordeel van Nagao. Penn State betwist de omkering aan het einde van de periode. De oproep is bevestigd. Er is geen reflectie.

READ  Ik kan niet genoeg zeggen over deze organisatie

Derde periode: neutrale start en Nagao gooit een been, maar Ragusin blokkeert. Ragusion vuurde een laag schot af vanaf het laatste fluitsignaal in de 47e minuut, maar het werd geblokkeerd door Nagao en een klauteren op de voeten eindigde in een body lock. De stand was 5-5 na het rijtijdpunt van Ragosin.

Plotselinge overwinning: Eén been van Ragusin en Ragusin valt tijdens de stormloop ongecontroleerd.

Penn State 21, Michigan 9

Eerste helft: Bartlett scoort er halverwege de helft één, raakt de top van een boom en stelt uiteindelijk een 3-0 overwinning veilig. Bartlett komt uit deze periode.

Tweede helft: Bartlett begint onderaan en ontsnapt in 35 seconden voor een 4-0-voorsprong.

Derde periode: Lemley begint onderaan en ontsnapt binnen 10 seconden, waarna hij kort daarna Bartlett roept. Lemley scoort een strafschop terwijl Bartlett probeert te rollen, maar Bartlett scoort een omkering en een vergrendelde call die de stand op 7-5 brengt na de ontsnapping. Bartlett wint met 7-5 terwijl Lemley meerdere takedowns probeert.

Penn State 24, Michigan 9

149: David Evans, Penn State december. Fidel Mayora, Michigan, 5-2

Eerste periode: Majora werd negen seconden voor het einde van de wedstrijd gestopt. Geen resultaat.

Tweede periode: Mayora begint onderaan. Mayora staat op en ontsnapt met nog 58 seconden te gaan voor een 1-0 voorsprong nadat Evans meer dan een minuut nodig had om te rijden.

Derde periode: Evan begint onderaan en ontsnapt, maar Evans springt eruit en neemt na de takedown een 4-1 voorsprong. Mayura ontsnapt en halveert de voorsprong. Evans won met 5-2 op puntrijtijd.