april 23, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ik kan niet genoeg zeggen over deze organisatie

Ik kan niet genoeg zeggen over deze organisatie

Het is niet moeilijk om te suggereren dat de Bucs niet in de wedstrijd van zondag zouden zijn als Mayfield dit seizoen niet zou spelen. Door de kosten terug te draaien in de nasleep van het Tom Brady-tijdperk, gaf Tampa de voormalige nummer 1 overall keuze een deal om dat buiten het seizoen te bewijzen. Mayfield verdiende elke cent en meer.

De QB hoopt in 2024 terug te keren naar Tampa.

“Ik hou van deze groep. Dat heb ik het hele jaar gezegd, en het is waar”, zei Mayfield. ‘Ik meen het. Het zou veel voor mij betekenen om veel van de belangrijkste onderdelen terug te krijgen om dit weer in elkaar te zetten en terug te brengen naar jaar twee in het systeem. Je kunt enorme stappen maken. Uiteraard vind ik het geweldig. Ik weet hoe het gaat gaan, maar ik kan het niet genoeg zeggen over deze organisatie voor de kans die het mij dit jaar heeft gegeven. “Ik ben er gewoon dankbaar voor en ik hoop dat het lukt.”

Mayfield hoopt dat een toekomstige key free agent zich bij hem zal voegen om terug te keren naar Tampa in Pro Bowl-ontvanger Mike Evans, die zondag acht vangsten had voor 147 yards en een touchdown.

“Hij is een knapperd. Ik bedoel, de man heeft zich helemaal niet teruggetrokken”, zei Mayfield over zijn 30-jarige speler. “Hoe graag iedereen ook over zijn leeftijd wil praten, ik denk dat hij een van zijn beste jaren heeft gehad. Hij maakt mijn leven gemakkelijk. Dat heeft hij het hele jaar gedaan, en hij deed die dag keer op keer. Hij is een van die stukken die 'Ja, om iedereen terug te krijgen moeten er offers worden gebracht', zei hij. 'En dit team gaat over winnen. We hebben een groep vol jongens die daar allemaal om draaiden. Het gaat niet om individuele jongens. Daar gaat het niet om.' Dus daar is het van gemaakt. “Het is speciaal. Maar ja, als ik terugkom, wil ik Mike terug. Deze man is een knapperd.”

READ  US Open: Aryna Sabalenka verslaat Cheng Qinwen en bereikt de halve finale

Elk team ondergaat elk seizoen veranderingen, maar Bucs algemeen directeur Jason Licht staat de komende maanden voor een aantal grote beslissingen.

Hoofdcoach Todd Bowles was het ermee eens dat Mayfield het recht heeft verdiend om terug te keren.

“Ja, dat heeft hij zeker gedaan”, zei Bowles. “Het is duidelijk nog te vroeg om erover te praten. Zaken zijn zaken, maar Baker heeft een geweldig jaar gehad. Wij houden van hem, de jongens houden van hem en dan zullen we zien wat de toekomst brengt.”

Franchise QB’s zullen naar verwachting in 2024 bijna $36 miljoen waard zijn, Voor elk boven het maximum.

In een competitie die altijd behoefte heeft aan kwaliteitsvolle QB's, heeft Mayfield dit seizoen miljoenen verdiend, ook al leken de Bucs zondag timide.