december 6, 2023

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat staat er op je bureau, Nathan Edwards?

Wat staat er op je bureau, Nathan Edwards?

Nathan Edwards was binnen de rand Sinds ongeveer anderhalf jaar redigeert hij als Senior Reviews Editor recensies en geeft hij leiding aan een deel van het reviewteam. Hij werkt ook in ons Koopgidsprogramma. Hij voegt eraan toe: “Afgezien van twee korte periodes als freelancer, bracht ik het grootste deel van mijn professionele leven daarvoor door in… Maximale computer (RIP), een gedrukt tijdschrift, en vervolgens in DraadknipperWaar ik zeven jaar heb gewerkt. Er zijn dus bijna altijd recensies, koopgidsen en artikelen over consumententechnologie.

Hij nam even de tijd om ons over zijn werkruimte te vertellen.

Dit is een comfortabel ogende ruimte. Waar is hij in jouw huis?

Bedankt! Het is een studeerkamer aan de voorkant van het huis. Het krijgt goed natuurlijk licht, deels in de schaduw van de eikenbomen buiten. Momenteel zijn ze de tuin aan het bestraten met walnoot. Wordt echt gek dit jaar.

Ik zie twee kantoren. Zijn beide van jou? Ze zien eruit alsof ze voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Ze zijn allebei van mij. Mijn vrouw werkt ook de meeste dagen vanuit huis, maar ze is de hele dag aan het bellen, en ik hou van mechanische toetsenborden en niet luisteren naar telefonische vergaderingen, dus werken we het liefst in aparte ruimtes. Het grotere, mooiere bureau is mijn bureau, en het andere is voor al het andere. Ambitieus, het is om te sleutelen. Momenteel repareer ik de laptop van mijn schoonzus; Meestal zijn ze bedekt met stapels bladeren. Vroeger zette ik mijn computer op dit bureau, en als ik weer computerspelletjes ga spelen, zet ik hem waarschijnlijk terug.

Deze Xdesk is het ultieme bureau, met alle technologie die een recensie-editor bij de hand wil hebben.

Dit handige IKEA bureau is voor projecten, stapels papier en andere spullen.

Vertel ons over uw kantoren en waarom u ervoor heeft gekozen?

De grootste is Xdesk (voorheen NextDesk) Terra. Het is geweest Draadknipper Ik heb een sta-bureau gekozen toen ik het tien jaar geleden kocht. Het heeft zich goed gehouden. De witte is een Ikea Bekant die we met de hand hebben gekocht toen we in Nederland woonden omdat we ons kantoor in de VS verlieten en bureaus nodig hadden. hij is oke. Ze hebben geen van beiden lades, dus ik heb naast de een een rolwagentje staan ​​en naast de ander een Ikea Alex.

En groen is A Steelcase-sprong. En dat was hij ook Draadknipper Kies wanneer ik het tien jaar geleden kreeg. Het is een geweldige stoel. Helemaal geen spijt. De andere stoel is iets dat mijn vrouw ergens in de afgelopen twintig jaar bij OfficeMax heeft gekocht. Dit is een stoel.

READ  De N64 Wireless Controller wordt later deze week online opnieuw geïnstalleerd

Er is ook een Ikea Frosta bank met een oranje zitting. Deze maakt me gewoon blij.

Ergonomische werkstoel met wielen.

Hier komt het allerbelangrijkste: vertel ons over de technologie die u gebruikt. Er is hier veel!

Op mijn bureau heb ik een door het werk uitgegeven MacBook Air 2020 M1 Regen design standaard En mijn Windows 11-pc staat in een bestand Sliger SM550 mini-ITX-behuizing. Ik ben dol op compacte computers, maar ik heb hiermee een tactische fout gemaakt. Toen ik hem in 2019 bouwde, gebruikte ik mijn grafische kaart, een Nvidia GTX 1070, opnieuw. Ik ging ervan uit dat grafische kaarten uit het middensegment kleiner en energiezuiniger zouden worden. Lezer, dat hebben ze niet gedaan! Om mijn GPU te upgraden, heb ik een krachtigere voeding en een grotere behuizing nodig. Gelukkig doe ik dat niet Behoefte Upgraden.

$40

Stijlvolle standaard verhoogt uw laptop of tablet met 5,9 inch.

De pc heeft een i5-processor van de 9e generatie en 32 GB RAM; Het is behoorlijk snel voor wat ik ermee doe, en de 1070 presteert nog steeds goed met de weinige pc-games waar ik doorheen kan.

Beide apparaten zijn aangesloten op een 32-inch BenQ 4K-monitor Met ingebouwde KVM-switch en niet volledig USB-poorten zijn voldoende. Het heeft drie USB-A-poorten aan de achterkant, en ik heb een USB-hub met drie poorten aangesloten op een ervan. Dit geeft me voldoende poorten om te voorkomen dat ik een Thunderbolt-dock moet gebruiken, maar het is dichtbij. Dit is wat er op de monitor is aangesloten:

  • de Insta 360-link Veel webcammen rand Gebruik van personeel.
  • Een set B&W MM-1 speakers die ik al een tijdje heb Maximale computer dagen.
  • Twee paar USB-A-naar-C-kabels voor toetsenborden en randapparatuur.
  • De Stream Deck Mini, die ik bij Dan Seifert heb gekocht en die ik voornamelijk gebruik om de Elgato Key Light te bedienen.
Streamdeck Mini

$80

Wijs uw snelkoppelingen toe aan één verlichte knop.

Een lamp die je alleen kunt bedienen via 2,4GHz Wi-Fi? Wiens idee was dat? de De poort is een lichtschakelaar Houdt mijn ZZ-plant meestal tevreden. De meeste andere lampen op kantoor zijn Hue-lampen, die ik bedien met een RunLessWire Schakel de muur in.

READ  Microsoft tekende een Nvidia-gamedeal om toezichthouders tevreden te stellen over de fusie met Activision

De luidsprekers zijn Sony WH-1000XM4.

De muis is de eerste generatie Logitech MX Master. Ik moet het altijd openen om het scrollwiel te repareren, maar het zit daar vast. Het staat op een muismat die een van mijn kleuters heeft gemaakt.

Het andere kantoor wel De Dell UltraSharp-monitor is acht jaar oudEn een Blue Yeti-microfoon en een 10 jaar oude Lenovo Yoga 2 Pro-laptop, ik gebruik Linux. Ik heb er veel gekocht Draadknipper Kiest, zo blijkt. Het heeft ook de Ploopy-trackball, waar ik dol op ben, maar niet over het scrollwiel van de MX Master. voor mij iFixit-toolkit Is er iets anders dat ik al heel lang heb, omdat het geschikt is voor het doel.

ik heb veel van Veldnotitieboekjes rondhangen.

Ik zie dat je een toetsenbordliefhebber bent – ik zie tenminste veel toetsenborden, waaronder een hele coole oude typemachine!

Ik heb lange tijd één mechanisch toetsenbord gehad, en ik was er blij mee. Toen kocht ik in 2016 een kleinere met verschillende sleutels en een paar leuke keycaps die daarbij hoorden, en viel in het konijnenhol. Ik heb er drie of vier die ik regelmatig gebruik en een aantal andere die ik waarschijnlijk zou moeten verkopen.

Het toetsenbord op mijn bureau op de foto’s is A LeopoldFC660C Met Topre-sleutels. De afgelopen zes jaar heb ik het bedieningspaneel vervangen door een USB-C- en VIA-compatibel exemplaar, squelch-ringen toegevoegd, de stabilisatoren opnieuw ingevet, de toetsdoppen verwisseld en er een paar MX-schuifregelaars op gezet. Omdat iemand zal vragen: de koepels zijn opgeslagen.

Een aangepast en uitgekleed IBM Model M-toetsenbord uit 1993 naast een typemachine uit de jaren vijftig.

MurphPad-numeriek toetsenblok met toegevoegde Bluetooth-technologie.

Van voor naar achter: Grid 650, HHKB Studio en KBDcraft Adam.

Het kenteken is A MurphPad Waar ik mee heb gebouwd Leuk! Nano Er zit dus Bluetooth op. Ik heb het ook gezet mil maximale inname In de print zodat ik de schakelaars kan omwisselen. De keycaps zijn meestal SA Dasher.

Afgezien van Leopold is dit degene die ik het vaakst gebruik Netwerk 650 Met matrixeenheid. Nu is het gebeurd Kyle Island diepzee Stille lineaire schakelaars – die zijn dat wel volledig Dicht bij de uitstekende toetsen in HHKB Studio — en CRB Tulp Toetsdoppen.

Het bruine exemplaar naast de typemachine is een aangepast IBM Model M-toetsenbord uit 1993, van mijn broer. ze heeft Yakubu-console Hij was vastbesloten.

READ  Het succes van Sonic en Uncharted inspireert tot meer videogamefilms.

De typemachine is een AZERTY Hermes 3000 uit de jaren vijftig, die mijn vrouw van haar grootouders heeft geërfd. Het heeft nieuwe tape nodig en een goede schoonmaakbeurt, maar het is functioneel.

De kunst op tafel met de typemachine is ook geweldig.

Bedankt! Het schilderij is van mijn zus Naomi en de ansichtkaarten zijn van mijn vriend Steve Schaberg. Hij zal het naar je sturen Elke maand een gedrukte ansichtkaart van $ 5.

Je hebt nog een heleboel andere coole tchotchkes op kantoor. Zijn er nog andere mensen met wie u contact wilt opnemen? (tijdelijk bijvoorbeeld?)

de tijdelijk Gereserveerd voor Pomodoro als ik eraan denk om het te doen. Ik heb flipper nul en Baby Omdat mijn zelfperceptie die van iemand is die veel meer tijd en kennis van computerarchitectuur heeft dan ik in werkelijkheid. Idem de Raspberry Pi ergens. En een ‘Inleiding tot de elektronica’-kit in een la.

Ik heb hier een groene huisassistent die ik moet instellen. Ik kom steeds dingen tegen die ik graag wil dat mijn slimme huis kan doen, en Home Assistant is altijd de manier om dat te doen. Of ga gewoon terug naar een stom huis, wat net zo verleidelijk is.

Auteur John Joseph Matthews schreef zowel realistische als fictieve verhalen over de geschiedenis en cultuur van Osage.

Je weet dat jij de reden bent dat je 20 minuten bedrijfstijd besteedt aan onderzoek naar auteur John Joseph Matthews, toch?

hij was Fascinerend Een ingewikkelde kerel, hij was mijn overgrootvader. Ik ben opgegroeid met de verhalen over hem van mijn moeder en haar zussen, hoewel ik pas relatief recent veel van zijn boeken heb gelezen. Nog steeds bezig met de grote. Ik heb ook wat taalkundige en culturele bronnen op deze plank; Ik volg een Osage-taalles voor (zeer) beginners en ik leer veel. Deze plank bevat ook Strandbeestwat niet relevant is.

Mijn vijand, de HP OfficeJet-printer, loert in de hoek. Ook heb ik een heleboel dozen en stapels papieren naar de gang verplaatst om deze foto’s te maken, en de kasten en laden zaten helemaal vol met kabels, dongles, oude harde schijven en dergelijke. Stel je alsjeblieft niet voor dat mijn bureau er meestal zo uitziet. Ook al is het nu Hij is Netjes, ik doe mijn best om dat zo te houden.

Fotografie door Nathan Edwards/The Verge