december 11, 2023

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Taylor Swift voert een betraand optreden uit als eerbetoon aan Ana Clara Benevides

Taylor Swift voert een betraand optreden uit als eerbetoon aan Ana Clara Benevides

Taylor Swift bracht zondagavond tijdens haar concert in Rio de Janeiro een emotioneel eerbetoon aan overleden fan Ana Clara Benevides.

Benevides, 23, stierf na een hartaanval tijdens het bijwonen van Swift’s première in Rio de Janeiro op vrijdag.

Swift keerde voor het eerst sinds de dood van Benevides terug op het podium en eerde de fan met een optreden van ‘Bigger Than the Whole Sky’. Swift was merkbaar emotioneel tijdens het optreden terwijl ze door de tranen heen vocht en bijna stikte tijdens het zingen van de tekst “Heeft het je wat kracht gekost omdat ik niet heb gebeden?”

Benevides was naar verluidt al meer dan acht uur in het Nilton Santos Olympisch Stadion toen ze zich onwel begon te voelen. De temperaturen in Rio de Janeiro bereikten vrijdag de jaren 90 en waterflessen waren niet toegestaan ​​in de zaal.

In een verklaring op sociale media over de dood van Benevides schreef Swift: “Ik kan niet geloven dat ik deze woorden schrijf, maar het is met een gebroken hart om te zeggen dat we eerder vanavond voor mijn show een fan hebben verloren.”

‘Ik kan je niet eens vertellen hoe verdrietig ik hierover ben’, vervolgde ze. “Er is heel weinig informatie die ik heb, behalve het feit dat ze heel mooi en heel jong was.”

Swift voegde eraan toe dat ze tijdens haar shows niet over de dood van Benevides zal praten, omdat ik me te verdrietig voel om er zelfs maar over te praten. Ik wil nu zeggen dat ik dit verlies diep voel en dat mijn hart uitgaat naar haar familie en vrienden. Dit is het laatste wat ik dacht dat zou gebeuren toen we besloten deze tour naar Brazilië te maken.

READ  Atlanta Samenvatting: Seizoen 3, Aflevering 4

Vanwege de extreme temperaturen in Rio de Janeiro verplaatste Swift vervolgens een concert dat zou plaatsvinden van zaterdag naar maandag.