april 15, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Taylor Swift is na het drama van Kim Kardashian naar een ‘buitenland’ verhuisd

Taylor Swift is na het drama van Kim Kardashian naar een ‘buitenland’ verhuisd

Taylor Swift werd zojuist genoemd Time Magazine’s Persoon van het Jaar, en gaf een zeldzaam, uitgebreid interview over zo ongeveer alles – inclusief de keer dat Kim Kardashian een telefoontje lekte waarin Taylor en Kanye zijn nummer ‘Famous’ bespraken. Het lek leidde ertoe dat Taylor werd “geannuleerd” en bracht haar ertoe een grote pauze uit de schijnwerpers te nemen.

“Vergis je niet, mijn carrière is mij ontnomen”, vertelde ze aan Time Magazine. “Je hebt een volledig vervaardigd raamwerk, in een illegaal opgenomen telefoongesprek, dat Kim Kardashian heeft bewerkt en vervolgens heeft vrijgegeven om iedereen te vertellen dat ik een leugenaar was. Het bracht me psychologisch naar een plek waar ik nog nooit eerder was geweest. Ik verhuisde naar het buitenland Ik heb geen huurhuis verlaten voor generaal. Ik was bang om te bellen. Ik duwde de meeste mensen in mijn leven weg omdat ik niemand meer vertrouwde. Ik viel heel hard.

Ter info, Kim Hij ontkende dat hij de beelden had bewerkt In 2020 tweette ze ook: “Voor de duidelijkheid: het enige probleem dat ik ooit heb gehad over de situatie is dat Taylor heeft gelogen via haar publicist die verklaarde dat ‘Kanye nooit heeft gebeld om toestemming te vragen…’ Ze spraken duidelijk, dus ik liet het toe.” jullie allemaal. ‘Kijk eens. “Niemand heeft ooit ontkend dat het woord ‘bitch’ zonder haar toestemming werd gebruikt.”

Hoe dan ook, Taylor is terug en beter dan ooit reputatiewat zeer wordt verwacht Taylor-versie heruitgave.

“Het is een moment van vrouwelijke woede omdat ze beïnvloed worden door een hele sociale structuur”, zei ze over het album. “Ik denk dat veel mensen dat zien en dat ze lijken op zieke slangen en flitslichten.”

READ  Dochter Isabella werd in het ziekenhuis opgenomen vanwege een strijd tegen hersenkanker

Wat betreft Rep-tvTaylor zegt dat de kluistracks “vurig” zullen zijn, en maakt vervolgens grapjes over het opnieuw opnemen ervan, door te zeggen: “Ik verzamel Gruzielementen. Ik verzamel oneindigheidsstenen. Gandalfs stem speelt in mijn gedachten elke keer dat ik een nieuw geluid maak. Want Ik, het is nu een film.” “

Mehera Bonner is een populaire nieuws- en entertainmentschrijver die geniet van Bravo en Antiekcampagne Even enthousiast was ze voorheen entertainmentredacteur bij Marie Claire Hij heeft meer dan tien jaar verslag gedaan van de populaire cultuur.