mei 20, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nacon Revolution 5 Pro Controller vs Sony DualSense Edge Controller.

Deze nieuwe PS5-controller is zo goed dat ik nooit meer terug kan naar de DualSense Edge

Ik heb het in deze contreien meer dan eens gezegd: ik mag nergens in de buurt van geld komen. De combinatie van geld uitgeven aan op gaming gerichte technologie en vervolgens leven van de goedkoopste goedkope magnetronmaaltijden is geen levensstijl die ik zou aanraden aan iedereen die als een echte volwassene leeft. Dat is een omslachtige manier om te zeggen dat ik een levenslange PlayStation-fan ben en bereidwillig niet één, maar twee DualSense Edge-controllers heb gekocht. En nu kan ik misschien nooit meer een van die gamepads van $ 199 aanraken.

Ingang Nacon Revolutie 5 Pro. De officieel gelicentieerde controller van Sony is een geweldig randapparaat waar ik de afgelopen weken geleidelijk aan geobsedeerd ben geraakt. Voor mijn geld presteert het op sommige belangrijke gebieden beter dan de Edge, hoewel het moeilijk te ontkennen is dat de DualSense-ouder in sommige scenario’s de overhand heeft. (En vergeef me ook dat ik mezelf een schouderklopje heb gegeven omdat ik aan het eind van die laatste zin geen gemakkelijke woordspeling heb gebruikt.)