mei 19, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jason Salyer wint de herenrace van 2024

Hij speelt

Hij heeft het nog steeds.

In februari, Jason Salyer Hij twijfelde aan zijn capaciteiten als eliteloper nadat hij er niet in was geslaagd de Olympische Marathonproeven in Orlando te voltooien. Salyer heeft de afgelopen maanden zijn draai gevonden en is teruggekeerd naar de glorie door ‘as’ te herhalen Marathon van vliegende varkens heren held.

‘Het is een dag van verlossing’, zei Salyer. “Het was mentaal en emotioneel een echte worsteling voor mij. Ik twijfelde aan mijn kunnen. Ik heb vandaag diep gegraven. Ik geloofde in mezelf. Ik kon heel goed tempo maken. Ik voelde me aan het einde heel sterk. Ik ben zo dankbaar voor de cursus. De ondersteuning, gezinsondersteuning en algemene gemeenschapsondersteuning Van hier en thuis.

“Er waren dagen dat ik dacht dat ik het misschien niet meer had. Ik moest me die dag concentreren op het zijn van de beste versie van mezelf. Ik maakte me vandaag geen zorgen over de tijd. Ik concentreerde me alleen op de inspanning.”

Salyer is de eerste back-to-back kampioen op de volledige marathon voor heren sinds vijfvoudig winnaar Sergio Reyes, die er tussen 2012 en 2014 drie op rij won. De 33-jarige inwoner van Tipp City liet al zijn emoties los toen hij de laatste ‘Pigs’ naderde, waardoor het publiek in vervoering kwam voordat hij de tape verbrak in 2:26:01, een minuut beter dan zijn winnende tijd een jaar geleden. .

READ  Medvedev nr. 1 in de Russische wereld roept op tot vrede na 'Dag van de Achtbaan'

“Voor mensen die mij niet kennen en die gevoelens zien, denken ze misschien dat ik eigenwijs, arrogant of een idioot ben. Dat is niet het geval”, zei Salyer. “Er werd veel energie en emotie opgebouwd die ik eindelijk kon loslaten.”

Salyer ging heen en weer met de 23-jarige Adam Pickler op de melodie van zes leadwissels.

“Elke keer dat ik de leiding van hem (Bueckler) overnam, wist ik niet of die voorsprong stand zou houden of niet. Toen hij de leiding over mij overnam, zei ik tegen mezelf dat ik contact moest houden en dat dit een lange tijd zou zijn.” ras”, zei Salyer. Hij zei.

Bij mijl 22 pakte Salyer eindelijk de ontsnapping en reed weg om een ​​overwinning van 52 seconden te pakken. Tweevoudig kampioen Jack Randall eindigde als derde in 2:27:34.

“Het is heel moeilijk om dat te repliceren”, zei Salyer. “Je weet nooit wie er op dit evenement zal verschijnen. Dit was de eerste keer dat Adam meedeed. Hij is net naar het gebied verhuisd. Je krijgt een algemeen idee van wie er zal komen opdagen,” zei Salyer. “Het geeft voldoening omdat het een competitieve race is. Het is een grote race en nummer 1 in Amerika.”