december 8, 2023

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Padres-fan, 49ers GM John Lynch 'zieke' Bob Melvin verliet San Diego voor Giants - NBC Sports Bay Area en Californië

Padres-fan, 49ers GM John Lynch ‘zieke’ Bob Melvin verliet San Diego voor Giants – NBC Sports Bay Area en Californië

John Lynch heeft veel waardering voor de nieuwe Giants-manager Bob Melvin en de algemeen directeur van de 49ers was verdrietig toen hij zag dat de oude MLB-leider zijn geboorteplaats San Diego Padres verliet.

Nadat Melvin woensdag tijdens een persconferentie in Oracle Park werd voorgesteld als de nieuwe manager van San Francisco, sloot Lynch zich aan KNBR 680 “Morph en Mac” Vrijdag werd hem gevraagd of Melvin San Diego verliet naar zijn tegenhanger in de Bay Area.

“Het spijt me voor de Padres, want ik denk dat hij een geweldige manager is”, zei Lynch. “Mensen zullen zeggen: ‘Als dat het geval is, hoe is hij dan op deze lijst terechtgekomen en zijn de zaken niet goed gegaan?’ Je hoort Warriors en we praten over connectiviteit en dat iedereen verbonden is. Het lijkt er niet op dat dit een frontoffice en technische staf was die daar verbonden waren. Ik hoor dat Bob net zo gemakkelijk te hanteren is als iedereen, dus ik weet niet wat het probleem is, en ik denk dat dit een overwinning is voor de Giants.

“Ik ben de Padres beu, maar ik denk dat de Padres steeds meer op mij inspelen. Ik moet altijd bij het team uit mijn geboortestad blijven en ik zal de Padres altijd steunen, maar ik ben blij voor de Giants omdat ik denk dat ze Ik heb echt een kans gehad (een goede manager). Er zijn veel spelers in honkbal.” Gepensioneerden die in San Diego wonen, die ik zie als ik daar ben. Ik heb nog nooit iemand iets slechts horen zeggen over Bob Melvin. Dat is niet alleen een aardige vent, ‘oh de manager ook. “Ik denk dat het een grote overwinning is voor de Giants en ik ben blij dat ze zo iemand hebben en zien wat ze kunnen doen.”

READ  Notre Dame versus Maryland in de Sweet 16

Hoewel Melvin de Padres slechts twee seizoenen leidde, was het Lynch duidelijk hoe invloedrijk hij was als leider en hij is blij om terug te zijn in de Bay Area.

Met Melvin in San Francisco zal het slechts een kwestie van tijd zijn voordat Lynch een fulltime Giants-fan wordt.

Download en volg de Giants Talk Podcast