mei 18, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dua Lipa leerde hoe ze "ontspande in instabiliteit" tijdens het maken van haar album "Radical Optimism".

Dua Lipa leerde hoe ze “ontspande in instabiliteit” tijdens het maken van haar album “Radical Optimism”.

Dua Lipa Jeff Kravitz/Filmmagie

Dua Lipa Ze omarmt ‘geluk en vreugde’ in haar nieuwe albumradicaal optimisme.

De 28-jarige Lipa bracht op vrijdag 3 mei haar derde volledige album uit en schreef een lange brief over hoe het maken van de LP haar onweerlegbaar ten goede heeft veranderd. “In 2021 vertelde een vriendin van mij over de term ‘radicaal optimisme’ en zei dat dit was wat de wereld collectief nodig had”, schreef ze in een bericht dat ze plaatste. “Deze term is me de afgelopen drie jaar bijgebleven. en is steeds meer verbonden geraakt met de manier waarop ik naar alles van de dag kijk.” Op sociale media.

“Er is helemaal niets lineair, en soms moet je gewoon meebewegen”, vervolgde ze. De afgelopen jaren hebben mij precies dat geleerd. Ik vond mijn grond terwijl ik ontspande in instabiliteit. Ik vond geluk en vreugde in het onbekende. Ik vind optimisme in de moeilijkste dagen en kijk naar hen voor groei. Door de kracht van woorden te omarmen als katalysator voor hoop, probeer ik zelfs te midden van chaos schoonheid en betekenis te vinden.

Lipa zei dat dat zo was Radicaal optimisme, het tweede deel van haar succesvolle album Future Nostalgia uit 2020, dat haar hielp groeien als artiest en persoon. “Ik ben absoluut niet dezelfde persoon als toen ik begon met het schrijven van dit album, en ik ben dankbaar voor elk nummer dat me heeft geholpen de persoon te worden die ik nu ben”, schreef ze. “Je veranderde mijn perspectief bij elk nummer en maakte me sterker. Ik zou deze plaat niet hebben kunnen maken zonder een aantal fantastische mensen die me door dit alles heen hebben begeleid en vastgehouden.”

Alles wat je moet weten over Dua Lipa's derde album 073

Verwant: Alles wat je moet weten over het derde album van Dua Lipa, “Radical Optimism”

De oude Dua Lipa was misschien beter bekend als ‘Houdini’, maar fans zullen een reden hebben om ‘optimistisch’ te blijven: haar derde album komt eraan! Lipa begon haar nieuwe tijdperk in oktober 2023 toen ze alle foto’s van haar Instagram-account verwijderde. Kort daarna onthulde Lipa haar nieuwe look. “heb je mij gemist?” Ik gaf commentaar […]

Van daaruit bedankte Lipa haar medewerkers en dierbaren, waaronder haar vader en manager. DogeOmdat ze haar ‘rechterhand, beste vriend, ogen en oren’ was. “Dit met jou doen de afgelopen twee jaar was een van de grootste vreugden van mijn leven”, voegde ze eraan toe.

Dua Lipa legt uit hoe het album haar heeft geleerd
Cindy Ord/Getty Images voor TIME

Lipa sloot af met de woorden: “Ik wil mijn oprechte liefde en dankbaarheid uiten aan mijn geweldige fans.” “Jullie niet aflatende steun heeft ervoor gezorgd dat ik altijd authentiek kon zijn. Dit album is niet langer alleen van mij. Het is nu van jou. Ik hoop dat je er een gevoel van verbondenheid in ontdekt. ​​Jullie hebben me het vertrouwen gegeven om dieper te graven en Ik zal je voor altijd dankbaar zijn voor die moed.”

De datinggeschiedenis van Dua Lipas omvat een lijst met beroemdheden en broers en zussen, van Callum Turner tot Anwar Hadid

Verwant: Datinggeschiedenis van Dua Lipa: modellen, modellen en meer

Eén kus is voldoende om verliefd te worden op Dua Lipa, vraag het maar aan haar ex. De zangeres haalt momenteel de krantenkoppen vanwege haar relatie met acteur Callum Turner, maar Lipa is gedurende haar hele carrière romantisch verbonden met een aantal spraakmakende namen. Us Weekly bevestigde in januari 2024 dat Lipa en Turner […]

Lipa vierde ook de lanceringsverjaardag Radicaal optimisme Door samen te werken met Instagram om een ​​nieuwe sticker in IG Stories te lanceren: voeg je muziek toe. Deze sticker verandert je verhaal in een muzieksjabloon, zodat je je favoriete nummers eenvoudig met vrienden kunt delen. Lipa’s eerste Add You Music-verhaal vroeg fans om samen te werken door hun favoriete nummers te delen Radicaal optimisme (Met de mogelijkheid om hun verhaal opnieuw voor haar te publiceren.)

zei Lipa T-tijdschrift in augustus 2023 dat haar nieuwe muziek “sonisch anders” zou zijn dan het nieuwe discogeluid van Future Nostalgia. Hoewel het album nog steeds vol dans- en popmuziek staat, lieten de singles “Houdini”, “Training Season” en “Illusion” zien dat Lipa een moderner dans- en Europees popgeluid omarmde.

READ  Barry Humphreys: Komiek Edna Everage sterft op 89-jarige leeftijd