april 14, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Marquise Brown is opgewonden om haar vaardigheden aan de bazen te 'laten zien'

Marquise Brown is opgewonden om haar vaardigheden aan de bazen te 'laten zien'

KANSAS CITY, Mo. – Brede ontvanger Marquise “Hollywood” Brown zei dat er veel dingen aan zijn spel zijn die hij niet heeft kunnen laten zien en dat hij heeft getekend bij de Kansas City Chiefs omdat hij vindt dat dit de beste manier voor hem is om laat het zien.

“Dat is waarschijnlijk waar ik het meest enthousiast over ben om hier te zijn: gewoon mijn best doen en laten zien wat ik kan”, zei Brown nadat hij zijn contract voor een jaar bij de Chiefs had getekend. Mijn vaardigheden kunnen laten zien.

“Ik heb het gevoel dat ik alle drie de niveaus van het spel kan beïnvloeden: kort, gemiddeld en diep. Zo heb ik het gevoel.” [at] Ik heb in Baltimore en Arizona aspecten laten zien van dingen die ik kan doen, maar niet op een consistente basis. Dus ik heb het gevoel dat de jongens hier uitwisselbaar zijn. We kunnen elkaar aanvullen en zo kan het beste uit iedereen naar boven komen.

De Chiefs kwamen in vrije dienst en hadden een brede ontvanger nodig. Ze haalden tijdens de reguliere competitie van vorig jaar weinig uit hun groep, met uitzondering van rookie Rashi Rice, die de Chiefs wijd en zijd in het midden aanvoerde wat betreft vangsten, yards en touchdowns.

Brown zei dat toen de Free Agency eenmaal begon, de Chiefs 'sterk' achter hem aan kwamen, iets waar hij niet door verrast was, aangezien ze veel interesse in hem toonden toen hij zich in 2019 kandidaat stelde voor de draft. In plaats daarvan werd hij geselecteerd in de eerste selectie. ronde van de Baltimore Ravens, en Baltimore ruilde hem in 2022 met de Cardinals en speelde twee seizoenen bij Arizona.

READ  2022 NCAA Women's Championship - UConn's tweevoudige overwinning op NC State was meteen een klassieker

“Ik dacht dat ik door de Chiefs zou worden opgeroepen toen ik uit de kast kwam”, zei Brown. “We praten er al over sinds ik hier ben, en ze hebben veel werk met mij gedaan. De wereld heeft een manier om dingen zo te laten komen.

“Ik wist dat als ik hier zou komen, dit een grote impact zou kunnen hebben op het team [bring] Sommige items die ze nodig hebben.

Brown zei dat hij graag met Patrick Mahomes als quarterback wilde spelen.

“Je wilt spelen met iemand die het beste uit je haalt, die je spel naar een hoger niveau zal tillen. En ik heb het gevoel dat hij absoluut een van die jongens is”, zei Brown.

“Het armtalent, het diepe armtalent spreekt voor zich. Wat kan hij niet doen? Hij kan het spel verlengen, wat hij ook moet doen om het spel te winnen. Ik heb het gevoel dat ik hem dat heb zien doen met die grote toneelstukken, ' Hij beweegt zich methodisch door het veld en gebruikt zijn voeten om te spelen. Hij is geblesseerd. Dit zijn de kwaliteiten en kenmerken van de man voor wie je wilt spelen. “