mei 5, 2024

Live updates Japan-Zweden: Zweden leidde laat met 2-1

de WK vrouwen 2023 Vrijdag (op FOX en de FOX Sports-app) gaat verder met Japan tegen Zweden in de kwartfinales in Eden Park in Auckland, Nieuw-Zeeland.

Japan en Zweden scoren respectievelijk nr. 1 en nr. 7 in onze laatste ranglijst van grootmachten op het WK.

De wedstrijd van vrijdag bevat hun favoriete vijf Golden Boots – Japan Hinata MiyazawaEn Reiko Yuiki En Mina Tanakasamen met Zweden Amanda Elstedt En Fridolina Rulfo – Terwijl de Japanse doelman Ayaka Yamashita De Zweedse doelman Zisera Mosović staat op de shortlist voor de Golden Glove-award van dit jaar.

Volg hieronder onze live verslaggeving!

Japan tegen Zweden

87′: … ging er niet in – maar Japan scoorde toch

Slechts enkele seconden nadat de vrije trap van Aoba Fujino op de een of andere manier ontbrak, halveerde Japan de achterstand toen Honoka Hayashi de linkerkant van het net binnenschoot.

Honoka Hayashi scoort in de 87e minuut een doelpunt tegen Zweden

80′: Gele kaart voor Reiko Yuiki

76 ‘: kon niet met een hoofdletter worden geschreven

Nadat Japan werd beloond met een strafschop, ging het schot van Reiko Yueki van de lat en stuiterde haar kopbal van de rebound over het net.

De Japanner Reiko Yueki mist in de 76e minuut een strafschop tegen Zweden

71′: Kan niet doordringen

Aoba Fujino kreeg een schot van dichtbij voor Japan, maar de Zweedse doelman Zisera Mosović schoot het naast naar links.

Zysira Mosović redt een schot op doel om de voorsprong van Zweden tegen Japan op 2-0 te houden

READ  College Football Playoff: De Michigan Wolverines en Washington Huskies gaan door naar het Nationaal Kampioenschap

68′: te hoog

Japan was rond het net, maar de schotpoging van Yui Hasegawa ging net ten noorden van het doel.

51′: Zweden profiteert!

Nadat de VAR constateerde dat de Japanse middenvelder Fuuka Nagano contact had gemaakt met de bal, werd Zweden beloond met een strafschop, die werd gepasseerd door Philippa Engeldahl.

De Zweedse Philippa Engeldahl scoort in de 51e minuut een doelpunt tegen Japan

47′: Geweldige redding!

Johanna Kanreide schoot een prima schot van rechts binnen, maar de Japanse keepster Ayaka Yamashita stuurde het schot naar een andere kant.

Eerste helft: Zweden leidt met 1-0

Zweden scoorde in het laatste deel van de eerste helft en kreeg zeven schoten tegen (drie op doel). Ondertussen scoorde Japan geen enkel schot in de rust, maar hun verdediging was de katalysator om de voorsprong op één punt te houden.

42′: Net gemist!

Kosovare Aslani loste een schot aan de rechterkant van het net voor Zweden, maar de Japanse doelman Ayaka Yamashita duwde het licht en raakte de paal.

Het schot van Zweed, Stina Plakstenius, raakt de paal nadat Ayaka Yamashita de bal van de paal heeft gehaald.

32′: Zweden scoort!

Nadat de bal over het net was gestuiterd, loste de Zweedse verdediger Amanda Elstert een schot in het doel aan de rechterkant van het net.

De Zweedse Amanda Ellstedt scoort in 32 minuten een doelpunt tegen Japan

25′: Miss Savage

Zweden nam bijna het eerste schot voordat de inzet van Steina Plakstenius met een licht schot naar rechts en achter het net werd geblokt.

READ  INDYCAR KONDIGT STRAFFEN IN ST.-PETERSBURG AAN

5′ en 11′: Geen toegang

De aanval van Zweden werd al vroeg tegengehouden door Japan.

1′: We zijn vertrokken!

voor de wedstrijd

toneelopstelling

De crew van World Cup Now bekeek de wedstrijd voor de aftrap live op sociale media.

Bekijk het volledige schema van het WK vrouwenvoetbal en hoe je elke wedstrijd live kunt bekijken hier. Vind de laatste resultaten hier.