juni 20, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jeff Bridges zegt dat zijn tumor nu 'de grootte van een knikker' heeft - The Hollywood Reporter

Jeff Bridges zegt dat zijn tumor nu ‘de grootte van een knikker’ heeft – The Hollywood Reporter

Zijn tumor is aanzienlijk geslonken, zegt Jeff Bridges, maar zijn herstel van COVID is een langer, ingewikkelder proces geweest.

Praten met AARP Voor een recent omslagartikel in een tijdschriftBridges gaf een update over de status van zijn kankerbehandeling en vertelde hoe hij denkt om weer aan het werk te gaan na zijn gevecht met COVID-19.

De acteur, die een paar dagen voor het filmen van het tweede seizoen van het tijdschrift sprak met het tijdschrift oude manHij zei dat zijn gezondheid grotendeels is teruggekeerd en dat een tumor van 9 bij 12 inch die hij op een gegeven moment in zijn maag had, tijdens zijn behandeling aanzienlijk was gekrompen. (De acteur maakte publiekelijk bekend dat hij in oktober 2020 de diagnose lymfoom had gekregen en deelde in september 2021 dat zijn kanker in remissie was.)

Ik deed die vechtscènes voor de eerste aflevering oude man Ik wist niet dat ik een tumor van 9 bij 12 inch op mijn lichaam had, ‘deelt Bridges, voordat hij opmerkt dat zijn tumor sindsdien is gekrompen’ tot de grootte van een knikker.

Waar hij de meeste uitdagingen met zijn gezondheid ondervond, is zijn herstel van COVID-19. Bridges werd behandeld voor zijn kanker terwijl hij het virus opliep, een moeilijke situatie voor iemand wiens immuunsysteem het al moeilijk had. Hij zei dat het herstelproces nog steeds aan de gang is.

“Veel van de verbeteringen hebben betrekking op het stellen van hele kleine doelen. In het begin waren ze van: ‘Hoe lang kun je staan? Kun je nu anderhalve meter lopen?”

READ  Caroline Hacks: Een dienst tussen vrienden verandert in een klachtendriehoek

De acteur, die eerder deelde dat hij nadenkt over zijn eigen dood terwijl hij worstelt met twee ziektes, overwoog ook – als hij het had overleefd – of hij weer zou kunnen werken.

“Ik had niet gedacht dat ik ooit nog zou werken”, zei hij tegen het tijdschrift. Dus eerst zei ik: ‘Oké, we zullen zien.’ Maar uiteindelijk werd het: ‘Misschien kan ik dat.’ Ik moet toegeven dat ik nog steeds bang ben om weer aan het werk te gaan.”

Wat uiteindelijk veranderde, zei hij, was hetzelfde soort veranderde perspectief dat hem door zijn COVID-aflevering bracht. “Ik begon mijn herstel te beschouwen als een geschenk dat ik moest geven”, zei hij.