juni 3, 2023

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

'American Dreams' aluin Brittany Snow zegt dat 'Pitch Perfect' costar 'me weer gezond heeft gemaakt' na 'zwaarste geestelijke gezondheidsuitdaging die ik ooit heb meegemaakt'

‘American Dreams’ aluin Brittany Snow zegt dat ‘Pitch Perfect’ costar ‘me weer gezond heeft gemaakt’ na ‘zwaarste geestelijke gezondheidsuitdaging die ik ooit heb meegemaakt’

Brittany Snow vertelt over een van haar “zwaarste psychische problemen” waarmee ze het afgelopen jaar te maken heeft gehad en hoe ze op haar vrienden vertrouwde voor steun.

Hoewel Snow niet veel details prijsgeeft, is de Amerikaanse dromen Alum vroeg in januari van dit jaar de scheiding aan van haar echtgenoot van twee jaar, Tyler Stanaland. Het stel kondigde vier maanden geleden hun scheiding aan te midden van drama dat voortkwam uit de Netflix-realityserie Verkoop O.C.

“Vorig jaar heb ik waarschijnlijk de moeilijkste geestelijke gezondheidsuitdaging doorgemaakt waarmee ik ooit te maken heb gehad. In één dag, in een paar uur tijd, stond mijn leven volledig op zijn kop.” drukte. “Ik was getraumatiseerd en alles wat ik dacht te weten, heilig te houden en echt vertrouwd te maken met mijn leven was zo anders.”

Snow vervolgde: “Twee dagen later stierf mijn grootmoeder en ik denk dat alles wat ik wist over geestelijke gezondheid op de proef werd gesteld. Godzijdank voor mijn vrienden. Ik weet niet of ik het zonder hen had gedaan. Ze deden me denken aan wie ik was en de dingen waar hij voor stond. Ik gebruikte alle tools die ik ken. Allemaal wie zijn ze “.

De acteur zei dat het een van hen was toonhoogte perfect co-sterren die haar hielpen door het moeilijke proces waarmee ze werd geconfronteerd.

Ze voegde eraan toe: “Vorig jaar was erg moeilijk voor mij, en een van de meisjes, weet je, opende haar deur en viel op de grond en huilde en bleef daar liggen.” “Ze verzorgde me in feite vier dagen lang weer gezond. En hij was ook niet iemand van wie ik dacht dat hij dat zou kunnen. “

READ  Black Panther-regisseur aangezien voor dief, geboeid bij Bank of Atlanta - WSB-TV Channel 2

Snow noemde de acteur die haar bijstond niet, maar enkele van de sterren die aan de muzikale franchise hebben gewerkt, zijn onder meer Anna Kendrick, Rebel Wilson, Anna Camp, Hailee Steinfeld, Kelly Jackel, Chrissy Fett, Shelley Regner en Hannah Mae Lee.