april 28, 2024

Het handbalteam van Bosnië en Herzegovina leed een zware nederlaag tegen Nederland

Handbalspelers van het Bosnië en Herzegovina nationale team wonnen 36:20 tegen selecties van Nederland in de tweede wedstrijd van groep “E” van het Europees Kampioenschap.

Bosnië en Herzegovina kreeg ook enorme steun van enkele duizenden fans op de tribunes in Mannheim, Duitsland.

Tien minuten later stonden de Nederlanders met 6:2 voor. Ze gingen in een hoog tempo door en vergrootten hun voorsprong tot 12:3. Bh. Aan het einde van de eerste helft konden de handbalsters geen weerstand bieden aan Nederland, dat met een score van 17:7 enorm speelde.

Ook de tweede helft domineerden de Nederlandse volleyballers en vierden uiteindelijk de overwinning met een score van 36:20.

Rutger den Velde was met negen doelpunten zeer effectief voor Oranje, terwijl Marko Davidovic, Nedim Hadzic en Marko Panic elk drie doelpunten scoorden voor Bosnië en Herzegovina.

Met deze mislukking B.H. Na twee nederlagen te hebben geleden in de eerste twee wedstrijden tegen Zweden en Nederland, werden ze gekozen zonder kans op kwalificatie vanaf de groepsfase.

Het nationale team van Bosnië en Herzegovina neemt het in de laatste ronde op tegen Georgië, terwijl het Nederlandse nationale team tegen Zweden speelt in een strijd om de eerste plaats.

Vanavond ontmoeten Zweden en Georgië elkaar in dezelfde groep, waarbij de wedstrijd om 20.30 uur begint.

In de eerste ronde werd Bosnië en Herzegovina verslagen door Zweden met 29:20, terwijl Nederland Georgië met 34:29 versloeg. AA schrijft

READ  Harry ontmoet de koning van Nederland na plezier te hebben gehad met vrienden bij de Irish Bubble