april 14, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Een van de moeilijkste ervaringen uit mijn leven.”

“Een van de moeilijkste ervaringen uit mijn leven.”

beroemdheden

Celine Dion geeft niet op in haar strijd tegen een auto-immuunziekte.

Geliefd zingend icoon, 55 jaar oud Ze ging naar Instagram om fans op vrijdag te informeren over haar gezondheidsproblemen, wat ook de World Stiff Person Syndrome Awareness Day markeert.

Dion – die ziek is sinds 2022 – glimlachte op een begeleidende foto met haar drie zoons, Rene-Charles Angelil, 25, en de tweeling Nelson en Eddie, 13.

Ze deelt haar kinderen met haar Wijlen echtgenoot Rene Angelildie in 2016 overleed.

Dion verscheen met haar drie zonen, René-Charles Angélil, 25, en de tweeling Nelson en Eddie, 13. Instagram/@celinedion

Ze bedankte haar fans en familie voor hun steun tijdens haar gruwelijke gezondheidscrisis.

“Vandaag viert de wereld Wereldgezondheids- en fytosanitaire bewustzijnsdag”, schreef de zanger van “My Heart Will Go On”.

“Proberen deze auto-immuunziekte te overwinnen is een van de moeilijkste ervaringen van mijn leven geweest, maar ik blijf vastbesloten om op een dag terug te keren naar het podium en een zo normaal mogelijk leven te leiden. “Ik ben zo dankbaar voor de liefde en steun van mijn kinderen, mijn familie, mijn team en jullie allemaal”, vervolgde ze.

De Canadese staatsburger voegde hieraan toe: “Ik wil mijn aanmoediging en steun sturen naar alle mensen die getroffen zijn door SPS over de hele wereld. Ik wil dat je weet dat je het kunt! Wij kunnen het!”

Haar post werd ook in het Frans vertaald voor haar internationale fans.

Bij de zanger werd in het najaar van 2022 de diagnose Stiff Person Syndrome gesteld. AFP via Getty Images

Volgens RareDiseases.orgHet Stiff Person-syndroom is “een zeldzame verworven neurologische aandoening die wordt gekenmerkt door progressieve spierstijfheid (stijfheid) en terugkerende episodes van pijnlijke spierspasmen.”

READ  Prins Harry zegt dat hij wil terugkeren naar Groot-Brittannië als het veilig is

Bij het popicoon werd in het najaar van 2022 de diagnose SPS gesteld en maakte het nieuws in een video bekend Video met tranen in de ogen Ze maakte destijds ook bekend dat ze haar Europese tour zou moeten uitstellen. Vorig jaar werd het later geannuleerd.

“Weet je, ik ben altijd een open boek geweest en voorheen was ik er niet klaar voor om iets te zeggen, maar nu ben ik er klaar voor”, zei ze.

“Ik heb al heel lang met mijn gezondheidsproblemen te maken en het is erg moeilijk voor mij geweest om mijn uitdagingen onder ogen te zien en te praten over alles wat ik heb meegemaakt.”

In november 2023 maakte Dion haar eerste publieke optreden in bijna vier jaar toen ze een hockeywedstrijd bijwoonde in Las Vegas.

De Canadese popster maakte vorige maand een verrassend optreden bij de Grammy Awards. CBS

De wedstrijd ging tussen de Vegas Golden Knights en het thuisstadteam, de Montreal Canadiens.

Ondertussen verrukte de 'Because You Loved Me'-zanger de fans nadat hij dit jaar verrassend optrad tijdens de Grammy Awards.

Aan het einde van de ceremonie kwam ze naar buiten om de prijs voor Album van het Jaar uit te reiken aan Taylor Swift voor haar album 'Midnights'.

“Degenen onder ons die het geluk hebben hier bij de Grammy Awards te zijn, mogen nooit de enorme liefde en vreugde wegnemen die muziek in ons leven en bij mensen over de hele wereld brengt”, aldus Dion.

Ze glimlachte en zei: “Het doet me veel plezier om de Grammy Award uit te reiken die de legendes Diana Ross en Sting mij 27 jaar geleden hebben uitgereikt.”

READ  Kijk eerst naar de foto's van het Vuurnatieteam - Deadline

Meer laden…
https://nypost.com/2024/03/16/entertainment/celine-dion-poses-with-her-3-sons-in-rare-photo-amid-health-battle-one-of-the-hardest- ervaring-van-mijn-leven/?utm_source=url_sitebuttons&utm_medium=site%20buttons&utm_campaign=site%20buttons

Kopieer de deel-URL