Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

right arrow

Christian McCaffrey en Deebo Samuel zorgen ervoor dat 49ers winnen tegen Rams: Brock Purdy blijft winnen

Geschreven door Matt Barrows, David Lombardi en Jordan Rodrigue

De San Francisco 49ers boekten zondag hun tweede overwinning van het seizoen met een 30-23 overwinning op de Los Angeles Rams in het So-Fi Stadium. Dit is wat u moet weten:

• San Francisco QB Brock Purdy schoof als starter op naar 7-0 in de reguliere competitie.
  • 49ers running back Christian McCaffrey haastte zich naar 116 yards en een touchdown en voegde 19 yards toe na drie vangsten.
  • Deebo Samuel uit San Francisco scoorde 101 meter na een scrimmage en een touchdown.
  • Rams-ontvanger Pukka Nakoa brak zondag het NFL-record voor de meeste vangsten in de eerste twee wedstrijden van een seizoen van een speler met 25 vangsten in week 1 en 2. Hij zette ook de single-game rookie-grens neer met 15 ontvangsten, samen met 147 ontvangende yards.

Ga dieper

NFL-machtsranglijst: laten we overdreven reageren! De Cowboys zijn de beste in de competitie

Purdy maakt het klaar

Purdy was niet zo scherp als in Pittsburgh. De quarterback met de vaak bekritiseerde arm heeft Brandon Aiyuk, Juwan Jennings en Samuel uitgeschakeld voor potentieel grote winsten. Zijn beste worpen kwamen in het vierde kwartaal toen de 49ers een voorsprong van drie punten hadden. Hij vuurde een pijl door het midden af ​​die Samuel zestien meter lang verzamelde. Bij de volgende actie vertrouwde hij erop dat Jennings langs de linkerzijlijn zou komen met wat in wezen een sprongbal was. De 1,80 meter lange ontvanger deed precies dat voor een winst van 31 meter, de langste pass van de 49ers van de dag. Het zorgde voor een touchdown van 11 meter, gerund door Samuel, de enige touchdown van de wedstrijd in de tweede helft. — kruiwagens

Niners doen pijn bij CB

Blessures zijn vaak epidemisch op één positie, en voor de 49ers was die positie cornerback.

Ze gingen de wedstrijd van zondag in zonder één back-up cornerback, Samuel Womack III, die tijdens de training van woensdag zijn knie blesseerde en op de geblesseerde reserve werd geplaatst. Het team verloor ook Ambry Thomas (knie) en Demodore Lenoir (voorzorgsmaatregel tegen hersenschudding) voor delen van de wedstrijd. Thomas keerde terug naar de wedstrijd in het derde kwartaal toen Lenoir van het veld moest komen terwijl Lenoir werd vrijgesproken van een hersenschudding en laat in het vierde kwartaal de game-clinching-onderschepping maakte.

Alle problemen zorgden ervoor dat Isaiah Oliver het grootste deel van de wedstrijd nikkellinebacker speelde. Hij had een grote wedstrijd, waaronder een snelle hapering na een getipte pass in het derde kwartaal die leidde tot een velddoelpunt van 57 meter van Jake Moody. — kruiwagens

San Francisco voert fundamentele aanpassingen door

De 49ers wonnen de juiste strijd, vooral aan de verdedigende kant van de bal. Matthew Stafford hield de verdediging in de eerste helft uit balans, maar de productieve aanval van coördinator Steve Wilkes brak de Rams uiteindelijk in de tweede helft. De 49ers onderschepten Stafford tweemaal en zetten de wedstrijd weg met hun gebruikelijke evenwichtige aanval aan de aanvallende kant.

De 49ers hebben duidelijk hun beproefde winnende formule in gebruik. De balans in hun team zorgt voor complementair voetbal, en dat kwam vandaag in grote aantallen. Een van de grootste toneelstukken? Een velddoelpunt van 57 meter van rookie-kicker Jake Moody bewees dat hij de derde ronde-keuze waard was die de 49ers aan hem besteedden. — Lombardije

Overgangen maken een verschil

Terwijl de Rams er meer een vuistgevecht van maakten dan velen hadden verwacht, begon een kostbare onderschepping die de teruglopende Kyren Williams uit handen nam, dit in het voordeel van de 49ers te doen uitslaan. Quarterback Matthew Stafford gooide een tweede onderschepping diep in de eigen zone van de Rams, een springroute bedoeld voor Van Jefferson (zijn eerste doelwit van de dag). Het leek er echter op dat Stafford en de Rams onderweg waren tot vierde en tweede, toen een gemist blok leidde tot een volle baan en verlies. De druk begon op Stafford in de tweede helft na een goed beschermde eerste helft, en de Rams verloren ook de startende rechterwacht Joe Noteboom voor de rest van de wedstrijd aan een schouderblessure.
Ik dacht dat de Rams dit 49ers-team fysieker speelden dan in verschillende eerdere games, en ze beginnen duidelijk een identiteit op te bouwen achter het assertievere lijnenspel en het rennen van gaten. Maar twee zelf toegebrachte fouten waren alle ruimte die een dominante selectie van de 49ers nodig had om de wedstrijd opzij te zetten. — Rodrigue