april 15, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bears GM Ryan Poles sluit handel in Justin Fields niet uit: 'Ik heb geen masterplan te bieden'

Bears GM Ryan Poles sluit handel in Justin Fields niet uit: 'Ik heb geen masterplan te bieden'

INDIANAPOLIS – Algemeen directeur van Chicago Bears, Ryan Bowles, heeft niet expliciet gezegd dat hij quarterback Justin Fields verhandelde toen hij dinsdag de media ontmoette bij de NFL Scouting Combine.

Maar ook dat sloot hij niet uit.

Hoe meer hij over Fields sprak, hoe duidelijker het werd dat het verplaatsen van hem een ​​reële optie of scenario is dat wordt overwogen door de Bears, die de eerste keuze hebben in de NFL-draft en ster USC QB Caleb Williams kunnen selecteren.

“Het hangt gewoon af van de kansen die zich voordoen.” zeiden de Polen. “Ik zal dit zeggen, ik denk dat jullie mij nu redelijk goed kennen. Als we deze weg inslaan, wil ik het ook goed doen bij Justin. Niemand wil in het grijs leven. Ik weet dat het ongemakkelijk is. Ik niet.” Ik wil ook in die situatie zitten, dus ik zal informatie verzamelen, we zullen zo snel mogelijk handelen, we zullen niet gehaast kijken wat het beste is en wat het beste is voor de organisatie.

Alles ligt op tafel voor de Polen en de Beren, en dinsdag zal geen grote onthulling van zijn plan zijn.

“In tegenstelling tot wat er wordt beweerd, heb ik geen groot plan dat ik vandaag aan iedereen wil presenteren”, zei hij. “Dit is een kans voor ons om door te gaan met het verzamelen van informatie, het leren kennen van de verschillende spelers in het ontwerp, luisteren naar kansen die zich kunnen voordoen, en dan zullen we uiteindelijk de beste beslissing nemen die we kunnen.” De Chicago Bears zouden dat wel kunnen.

Vorig jaar stonden de Bears op dezelfde plaats: nummer 1 in pick and field. De Polen zeiden dat, hoewel deze tijd als “uniek” wordt beschouwd, het proces hetzelfde zal zijn.

“Ik zou zeggen dat onze aanpak precies hetzelfde is: we moeten elke optie bekijken en beslissen wat het beste is voor ons team”, zei hij. “Het is duidelijk dat we er vorig jaar voor hebben gekozen om te handelen en ik denk dat dat ons team enorm heeft geholpen. Dus nogmaals, we zullen diep graven en zien hoe het gaat.”

Fields werd vaak geprezen door zijn teamgenoten, vooral ontvanger DJ Moore. Polen zeiden dat dit deel uitmaakt van de evaluatie van de Bears terwijl zij hun opties overwegen.

“Hij is een leider”, zeiden de Polen. “Alles wat onze jongens zeiden is waar, en we waren niet verrast door wat onze jongens zeiden. Ik heb hetzelfde gevoel. Ik denk dat het soms allemaal wordt – het is Justin versus iemand anders en ik moet er een beetje anders naar kijken. breng dat in actie.”

“Daarom is de persoon zo belangrijk als we alle jongens evalueren die die positie zouden kunnen bereiken. Maar het is ook mijn taak om op de lange termijn te denken en veel van onze jongens zien dat niet. Het is niet hun taak om dat te doen.” dat en ze verdedigen hun man, waarvan ik denk dat het boekdelen spreekt over onze cultuur in die kleedkamer.

READ  De vader van Tennessee Titans-speler Caleb Farley is omgekomen bij een enorme explosie in zijn huis

Maar het lijkt erop dat de NFL op de Polen wacht. Teams beginnen het op zijn minst te voelen. Ik begon in de Senior Bowl.

“Ik weet dat er mensen rondliepen”, zei Poles. “Ik heb met niemand zulke grote gesprekken gehad, maar iedereen wil de temperatuur meten van wat er aan de hand is.

verdiepen

Ga dieper

Hoe NFL-teams door immateriële activa kunnen navigeren om QB's te evalueren, te beginnen met de Bears op nummer 1

De Polen hebben gesprekken gevoerd met vertegenwoordigers van cornerback Jaylon Johnson. Johnson, die vorig seizoen naar de Pro Bowl ging, wordt een free agent. Polen willen het gebruik van de franchisetag vermijden.

“We hebben het gevoel dat we er heel goed in zijn geslaagd om sterk aan tafel te zitten en hem het respect te tonen dat hij verdient, alleen al in termen van zijn productie gedurende zijn carrière en ons echt te concentreren op de verkopen die hij vorig jaar had”, zei Bowles. “Onze verwachting is dat het doorgaat zoals het bij de Bears is geweest.

“Als ik zeg kom sterk, betekent dit dat de kasstromen sterk zijn, het onderpand sterk is en dat de term er sterk voor is; Gezien zijn leeftijd is de kans groot dat hij weer op de markt kan komen en geld kan blijven verdienen en goed kan spelen. Hopelijk zal dat nog lang zo blijven bij de Bears, dus daar ben ik enthousiast over.

Verplichte literatuur

(Foto: Quinn Harris/Getty Images)