mei 14, 2024

AUSTRALIË VS FRANKRIJK LIVE STREAM UPDATES: Een puntloos gevecht in extra tijd met Sam Kerr op de Matildas

De FIFA Women’s World Cup 2023 gaat zaterdag verder (op de FOX-app en de FOX Sports-app) met een kwartfinale tussen toernooigastheren Australië en Frankrijk in het Suncorp Stadium in Brisbane, Australië.

Australië en Frankrijk klokken respectievelijk op de vierde en vijfde plaats in onze laatste World Cup Powers Rankings. Australië zal proberen hun zeer sterke WK-prestaties voort te zetten voor hun thuisfans. Steraanvaller en aanvoerder Sam Kerr is terug in de familie van Matilda en hopen dat ze haar naadloos kunnen reïntegreren zonder het momentum te stoppen dat ze tijdens haar afwezigheid hebben gecreëerd.

Aan de andere kant, Wendy Renard W Waarom blauw Op zoek naar een dominante weergave tot nu toe waardoor ze eruit zullen zien als een van de favorieten in het toernooi.

De kanteling van zaterdag biedt veel sterkracht, waaronder drie van de favorieten van de Gouden Schoen – de aanvaller van Frankrijk Kadidiatou Diani En Eugènie Le Sommersamen met de Australische spits Hayley Raso. Sterker nog, doelman Australië Mackenzie Arnold Frankrijk doelman Pauline Peraud-Magnin Genomineerd voor de Gold Glove Award van dit jaar.

Volg hieronder onze live verslaggeving!

Australië tegen Frankrijk

extra tijd

109′: Steve CatlyDe rol van de held in de verdediging

107′: Mackenzie Arnold Met nog een geweldige redding om de zaken zinloos te houden

Mackenzie Arnold redt opnieuw om Australië en Frankrijk in de verlenging op 0-0 te houden

105′: Courtney boete Hij werd bijna een subscorer

Minuten nadat Fine als invaller was ingezet, maakte de aanvaller van Australië bijna haar eigen indruk.

READ  Waarom Mike Brown van de Kings er dit weekend uitzag als de NBA Coach of the Year

100 per minuut: het doelpunt van Frankrijk werd teruggetrokken door een overtreding in het strafschopgebied

Waarom blauw Ze dachten dat ze eindelijk door een verdachte hoekschop waren gegaan, maar het doelpunt werd gezwaaid toen er een overtreding werd gefloten op Wendie Renard – tot grote opluchting van het onwankelbare pro-Australische publiek in Brisbane.

Het doelpunt van Frankrijk tegen Australië werd teniet gedaan door een overtreding in het strafschopgebied

92′: Australië Katrina Gorey Hij is gereserveerd voor harde tackles Sakina Karshawi

de andere helft

90 + 4′: Extra tijd komt omdat Australië onder druk staat maar niet kan omzetten

60 min: Meer gouden kansen voor Australië, maar zonder doelpunt

Twee uitstekende reddingen van de Franse doelman Pauline Peraud-Magnin zijn de enige redenen waarom Australië hun onstuimige Brisbane-publiek nog niet met een doelpunt moet belonen.

Australië en Frankrijk stonden nog met 0-0 gelijk na een fraaie redding van Pauline Peraud-Magnin

55′: Kijk wie er komt!

Sam Kerr, de ster en aanvoerder van dit Australische team, kwam als vroege invaller in het veld terwijl ze doorging met haar kuitblessure. Haar intrede veroorzaakte het grootste gebrul van de avond bij het thuispubliek in Brisbane.

50′: Australië voert de druk vroeg in de tweede helft op!

de Matildas Ik kreeg een hoekschop van die poging van Mary Fowler, maar uiteindelijk was het geen doelpunt.

de helft van de tijd

Wie zal als eerste toeslaan?

De WK-ploeg sloeg nu een actievolle, maar uiteindelijk puntloze eerste helft in Brisbane kapot.

eerste helft

READ  Hoe je vanavond USC vs. Notre Dame kunt bekijken

45′: Maria Fowler De aanval kan niet worden afgemaakt voor het einde van de eerste helft

41′: Elisa de Almeida Frankrijk redt een ongelooflijke afbuiging in het doel!

De Franse Elisa de Almeida redt de dag door een schotpoging te blokkeren

32′: Uitstekende redding uit Australië Mackenzie Arnold om Frankrijk van de scorelijst te houden

Australië en Frankrijk blijven puntloos na een knappe redding van Mackenzie Arnold

12′: Bijna gemist, want Frankrijk bleef vroeg toeslaan

8′: Een vroege kans om Kadidiatou Diani en Frankrijk

1′: Voor een emotioneel publiek thuis!

voor de wedstrijd

toneelopstelling

De crew van World Cup Now bekeek de wedstrijd voor de aftrap live op sociale media.

Australië versus Frankrijk sleutels tot overwinning | WK nu

Australië versus Frankrijk sleutels tot overwinning |  WK nu

beginnende formaties

En de Australische steraanvaller Kerr ontbreekt opnieuw in de basisopstelling, maar zal naar verwachting zaterdag spelen. Een kuitblessure heeft Kerr tot nu toe op slechts 10 minuten gehouden in het WK, allemaal in de laatste ronde van 16 overwinningen van Australië op Denemarken.

Ondertussen zal Frankrijk Kiir en Raso moeten tegenhouden zonder verdediger Yves Perest, althans in eerste instantie. Berest is uit de basisopstelling Waarom blauw.

Bekijk het volledige schema van het WK vrouwenvoetbal en hoe je elke wedstrijd live kunt bekijken hier. Vind de laatste resultaten hier.

Hij volgt Volg je favorieten om je FOX Sports-ervaring te personaliseren

FIFA Wereldbeker Dames

Australië

Frankrijk

Haal meer uit de FIFA Women’s World Cup Volg je favorieten voor informatie over games, nieuws en meer

READ  Vanessa Bryant werd opgeroepen om in een pak te kijken bij de foto's van de plaats van het ongeval