april 26, 2024

Zal Valencia zich kwalificeren voor het treffen met Nederland?  De aanvoerder van Ecuador gaf de blessure-update na het WK-duel met Qatar

Zal Valencia zich kwalificeren voor het treffen met Nederland? De aanvoerder van Ecuador gaf de blessure-update na het WK-duel met Qatar

Enner Valencia uit Ecuador scoorde tweemaal in de WK-opener tegen Qatar, maar werd later uitgesloten met een blessure die volgens hem niet ernstig is.

• Ecuador versloeg Qatar met 2-0
  • Valencia tassen beugel
  • Gedwongen te laat komen

Wat er is gebeurd? De aanvoerder van Ecuador heeft inmiddels een blessure-update gegeven Maakte beide doelpunten La Tri won zondag met 2-0 van Qatar. Valencia moest in de tweede helft van de wedstrijd gewisseld worden na een struikelblok in de 77e minuut, maar heeft er alle vertrouwen in om vrijdag in de tweede groepswedstrijd van Ecuador tegen Nederland te spelen.

Ze zeiden: “De doktoren zullen me evalueren, maar ik hoop in de tweede wedstrijd tegen Nederland te spelen”, zei hij na de overwinning tegen verslaggevers.

De aanvoerder van Ecuador was verheugd om te scoren tegen Qatar. “Sinds de loting droom ik van deze wedstrijd. Ik droom ervan om deze openingswedstrijd te spelen en te winnen – dus het is een droom die uitkomt”, voegde hij eraan toe. “Deze wedstrijden gaan over momenten. We konden een paar vroege doelpunten maken waardoor we de controle overnamen.”

Grote foto: Ecuador zal zweten aan zijn conditie na de indrukwekkende prestatie van Valencia in hun WK-opener. Het was een beetje jammer dat de aanvaller geen hattrick scoorde Een vroeg doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel.

Op drie foto’s:

KettyGenoemd WK ValenciaKettyGenoemd WK ValenciaKetty

wist je dat? Met 33 jaar en 16 dagen werd Valencia de oudste speler die het eerste doelpunt scoorde in een editie van het WK.

Wat biedt de toekomst voor Valencia? De aanvaller van Fenerbahçe heeft vrijaf voor het duel met Nederland van vrijdag. Ecuador sluit op dinsdag 29 november de groepscampagne tegen Senegal af.