mei 2, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Spanje straalde helder toen Korea, Pakistan en Nederland op jacht gingen naar de derde dag van het WK Junioren Heren.

Spanje behaalde hun tweede overtuigende overwinning op dag 3 van de FIH Hockey Heren Junior Wereldbeker in Maleisië en is verzekerd van een plaats in de kwartfinales bovenaan Poule C, terwijl Pakistan hun eerste overwinning veiligstelde en bovenaan de ranglijst staat. Ongelooflijk krap zwembad d.

Nederland strijdt voor Poule D na een cruciale overwinning op België, en Korea hield hun toernooihoop levend met een Poule C-overwinning op Canada – een wedstrijd waarin Dohyun Lim vier doelpunten scoorde.

Zo verliepen de vier wedstrijden op dag 3…

Korea vs Canada (Fulltime score: 4-1)

Dohyun Lim scoorde alle doelpunten van Korea toen ze rivalen Canada met 4-1 versloegen. Korea had gedurende de wedstrijd meer kansen, maar het was Canada die als eerste scoorde, waarbij Raopreet Gill briljant werk deed op de basislijn om de keeper eruit te halen voordat hij hem tegen Robin's pad sloeg. De Canadese keeper Armaan Bakri maakte op slag van rust een schitterende strafcorner, terwijl Zuid-Korea bij rust met 0-1 achter stond.

De Koreaanse keeper Seon Kim redde vroeg in het derde kwart een strafcorner met een voortreffelijke duikredding toen Lim Korea controleerde, scoorde met twee verzengende sleepbewegingen in twee minuten en voegde er vier minuten later een strafbal aan toe. Lim maakte de score in het laatste kwart compleet met zijn vierde doelpunt, een lage baanbeweging die langs de rechtervoet van de keeper schreeuwde.

Dohyun Lim, man van de wedstrijd en topscorer van het toernooi met vijf doelpunten, zei: “Mijn geheim is oefenen. [In our next game against] Spanje – Ik hoop dat mijn team een ​​vechtwedstrijd zal spelen.

READ  Ecovillage Boekel: Ontdek de bekroonde, duurzame woongemeenschap van Nederland

Pakistan versus Nieuw-Zeeland (Fulltime score: 4-0)

Een klinisch Pakistan voerde Groep D aan met een 4-0 overwinning op Nieuw-Zeeland, ondanks het feit dat hij het Junior Black Sticks-toernooi leidde. De Pakistaanse opener kwam uit een doelpunt in de 16e over, Hayden Kaneley's eerste schot alleen voor Abdul Rehman die over zijn hoofd sprong naar Arshad Liaqat om te scoren. Een strafcornerdoelpunt uit Nieuw-Zeeland werd afgekeurd omdat de bal de cirkel niet verliet, en even later vergrootten de vaardigheden van Liaqat de voorsprong van Pakistan naar 2-0, slechts twee seconden voor rust.

Kapitein Hannan Shahid zorgde voor een fraaie afbuiging naar de B-spot vanuit een strafcornervariant. Toen, met nog acht minuten te gaan, achtervolgde Nieuw-Zeeland de wedstrijd met hun keeper uit en Liaqat profiteerde optimaal van zijn hattrick, waarbij zijn omgekeerde slag over een dappere Ryan Burr schreeuwde.

Man van de wedstrijd Arshad Liaqat zei: “De wedstrijd van vandaag is belangrijk om in de competitie te blijven, dus het is goed dat ik een hattrick heb gescoord. Onze verdediging was in het begin wat slordig, dus laten we ervoor zorgen dat dat de volgende wedstrijd tegen België niet gebeurt.

België versus Nederland (Fulltime score: 3-5)

In het spannende duel met België won Nederland met 3-5 en gaat verder in de reeks. Nederland oefende de hele tijd enorme druk uit en kwam in de negende minuut op voorsprong, waarbij Timo Boers een snelle beweging begroef. België reageerde onmiddellijk, eerst met Hugo Labouchere die een sleepbeweging over de postbode maakte, waarna Maximilian Langer er vanuit open spel een langs de keeper schoot. Casper van der Veen maakte gelijk voor Oranje en de rust eindigde op 2-2.

READ  UL is door de RDW in Nederland erkend als technische dienst voor VN-regelgeving gericht op cybersecurity in geconnecteerde voertuigen

België kwam weer op voorsprong en Labouchere zette de strafbal om, ondanks dat de keeper een stick kreeg. Maar de Nederlanders vochten terug, waarbij Lucas Wien een snelle vrije slag won net buiten de cirkel en vanuit de D naar huis schoot. Ze kregen een strafcorner afgeweerd van injector Menno Boran en Timo Boers schoten naar binnen om de boel af te dichten. Strafslag.

Man van de Match Timo Boers: “Na de loting van gisteren was het belangrijk om de wedstrijd te winnen. Onze aanvalsstijl, ik denk dat we die moeten verbeteren, we willen veel doelpunten maken.

Spanje versus India (Fulltime score: 4-1)

Spanje liet zien hoe gevaarlijk ze zijn met een 4-1-zege op wereldnummer 3 India. De Spanjaard scoorde al in de eerste minuut, waarbij Pol Capre Verdiel een prachtige reeks passes afrondde met een achteruitschot. Andreas Rafi breidde de voorsprong van Spanje uit met een krachtige sleepbeweging en bij rust stond het 2-0.

India vocht hard in de tweede helft, waarbij Spanje bij een strafcorner werd teruggebracht tot drie verdedigers en Rohit een baanbeweging omzette in een ongebruikelijke situatie. Capre Verdel ging als een uitzonderlijke sleur ten onder voor de Spanjaarden. India reageerde met verschillende schoten op doel, maar John Capellates was niet te stoppen en maakte vier uitstekende reddingen in de wedstrijd. Rafi leverde een schitterende strafbal af en had daarmee het laatste woord voor Spanje.

Man of the Match Capellates riep op tot verbetering van zijn verdediging: “Wat ik met elke redding probeer te doen, is meer van de bal zien, kalm blijven en mijn positie niet verliezen. Ik denk dat het team zich moet verbeteren op het gebied van strafcorners, we hadden maar 14 seconden om ons aan te kleden en we waren te laat. Het kan niet zo zijn.”

READ  Dames Euro 2022 Groep C Gids: Nederland, Zweden, Portugal, Zwitserland - Euro 2022 teams, uitrusting, hoofdrolspelers, één om naar te kijken, voorspellingen, laatste kansen

Om het huidige pouleklassement na dag 3 te bekijken, Klik hier.

Voor het volledige wedstrijdschema, Klik hier.