april 28, 2024

Newcastle United vs Manchester United - Verslag voetbalwedstrijd - 2 april 2023

Newcastle United vs Manchester United – Verslag voetbalwedstrijd – 2 april 2023

Doelpunten van Joe Willock en Callum Wilson in de tweede helft hielpen Newcastle United zondag Manchester United met 2-0 te verslaan in de Premier League en voorbij de ploeg van Erik ten Hag te dringen in een poging om kwalificatie voor de Champions League veilig te stellen.

Newcastle creëerde de hele tijd veel kansen, maar bleef achter, mede dankzij opnieuw een solide prestatie van United-doelman David de Gea, totdat Willock ongemarkeerd arriveerde om tegenstander Alain Saint-Maximin in de 64e minuut te bekeren.

– Stream op ESPN+: LaLiga, Bundesliga, meer (VS)

Wilson kwam in de 80e minuut van de bank en kopte een keurige vrije trap van Kieran Trippier binnen om een ​​waardevolle overwinning te bezegelen.

Ondertussen slaagde United er niet in het Newcastle-doel te bedreigen en slaagde het er pas in de 56e minuut in om op doel te schieten, wat kwam met een meedogenloze inspanning van vleugelspeler Anthony.

Het resultaat van zondag betekent dat Newcastle is opgeklommen naar de derde plaats in de Premier League, voor United als vierde. De twee teams staan ​​gelijk op 50 punten, met nog een wedstrijd te gaan tegen het als vijfde geplaatste Tottenham Hotspur.

De overwinning was een soort wraak omdat Newcastle in februari met 2-0 verloor van United in de League Cup-finale.

Informatie van Reuters heeft bijgedragen aan dit rapport.

READ  Zou DK Metcalf van Seahawks de volgende NFL-superster kunnen zijn die wordt verhandeld?