juli 19, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jada Pinkett Smith zegt dat Chris Rock zijn excuses heeft aangeboden nadat hij Will Smith had geslagen

Jada Pinkett Smith zegt dat Chris Rock zijn excuses heeft aangeboden nadat hij Will Smith had geslagen

Jada Pinkett Smith onthulde… Mensen tijdschrift Ze heeft Chris Rock niet meer gesproken sinds de avond van de Oscars van 2022, toen Will Smith Rock in het gezicht sloeg nadat de cabaretier op het podium een ​​grap maakte over Jada’s kale hoofd. Rock’s grap zorgde voor verdeeldheid vanwege Jada’s alopecia.

“Nee, ik heb niet met Chris gesproken…[Do I have] Heeft u interesse om met Chris te praten? Dit is mijn wens: ik hoop alleen dat alle misverstanden over deze kwestie zullen worden weggenomen en dat er vrede zal komen.

Was je beledigd door Rock’s grap? ‘Ik bedoel, dat is wat cabaretiers doen,’ zei Jada. “Ik wil alleen maar zeggen dat ik hier niet echt ben om enig oordeel te vellen over de manier waarop mensen besluiten zichzelf uit te drukken en hun kunst uit te drukken. Ik zal zeggen dat ik zeker een paar keer gekwetst ben. Ik heb mijn gevoelens veel gekwetst omdat van Chris. Maar uiteindelijk hoort dat ook bij het land, omdat we in een cirkel zitten.’

Hoewel Chris Rock en Jada elkaar niet meer hebben gesproken sinds de avond van de Oscars van 2022, onthulde Jada voor het eerst dat Rock het podium afliep en onmiddellijk na de klap naar haar toe liep.

“Chris kwam naar het einde van de etappe en probeerde zich bij mij te verontschuldigen”, zei Jada. Hij zei: het was niet mijn bedoeling je pijn te doen. Ik zei: Ik kan hier nu niet over praten, Chris. Dit is wat oude shit. Ik dacht dat dit het was [about] De Oscars van 2016 en… hun spullen hadden ze al voordat ik eind jaren tachtig in beeld kwam. Ik zal dat aan Will en Chris moeten overlaten om erover te praten, maar ze hebben zeker hun spullen gekregen.

READ  Patrick Dempsey werd door People Magazine uitgeroepen tot 'Sexiest Man Alive'.

Voor Jada lijken de Academy Awards van 2016 een klap in het gezicht te zijn geworden voor de Academy Awards van 2022. In 2016 protesteerde Jada publiekelijk tegen de Academy Awards te midden van de #OscarsSoWhite-controverse, omdat de prijzen er niet in slaagden één gekleurde persoon te nomineren in de categorie vier acteercategorieën. Rock was dat jaar de gastheer (en maakte zelfs een protestgrap tegen Jada in zijn monoloog), en Jada zei dat hij misschien beledigd was door haar opmerkingen over de ceremonie.

“Er kan sprake zijn geweest van een misverstand tussen mij en Chris over de Oscars van 2016. Ik denk dat hij beledigd is geweest, en het was niet mijn bedoeling om hem te beledigen”, zei Jada. “Dat was niet mijn bedoeling. Maar ik denk dat daar sprake is van een groot misverstand.”

‘Misschien had ik hem moeten bellen en zeggen: ‘Hé, gaat het?” ‘Weet gewoon dat, ook al spreek ik me uit over de Oscars, ik je het beste wens en ik wil gewoon dat je dat weet,’ Jada voegde eraan toe. Ze merkte op dat ze de tijd had moeten nemen om contact met hem op te nemen sinds hij gastheer was. “Zijn gevoelens kunnen gekwetst zijn.”

De twee spraken elkaar na de Academy Awards van 2016. “Hij verontschuldigde zich en ik verontschuldigde mij ook bij hem”, zei Jada. “Dus ik dacht eigenlijk dat we goed waren, en de wrok tussen ons werd begraven. Sindsdien hebben we niet meer gepraat, totdat 2022 aanbrak.”

Jada onthulde ook dat Rock ooit contact met haar opnam om haar mee uit te vragen terwijl er geruchten de ronde deden over haar mogelijke scheiding van Will.

READ  “The Tortured Poets Oath” verschijnt om middernacht. Wat je moet weten over het nieuwste album van Taylor Swift

‘Ik denk dat elke zomer alle berichten naar buiten kwamen dat Will en ik gingen scheiden’, zei Jada. “En deze specifieke zomer dacht Chris dat we gingen scheiden. Dus belde hij me en zei eigenlijk: ‘Ik zou je graag meenemen.’ En ik dacht: ‘Wat bedoel je?’ zoals: ‘Nou, gaan jij en Will niet scheiden?'” Ik dacht: Nee. Chris, dat zijn maar geruchten. Hij voelde zich vreselijk. Hij verontschuldigde zich overvloedig en dat was het.

Jada en Will zijn niet gescheiden, maar ze heeft onlangs onthuld dat ze de afgelopen zeven jaar in het geheim gescheiden zijn geweest. Zes van die jaren gingen vooraf aan de Oscars-klap, waarvan Jada op dat moment aanvankelijk dacht dat het een sketch was.

‘Ik dacht dat dit een sketch was,’ zei Jada. “Ik dacht: ‘Hij gaat hem absoluut niet slaan.'” Pas toen Will weer in zijn stoel ging zitten, besefte ik dat het geen sketch was.

Jada’s nieuwe memoires, ‘Worthy’, verschijnt op 17 oktober.