juni 20, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Diablo IV review: Klasse-aanpassing regelt alles om me heen

Diablo IV review: Klasse-aanpassing regelt alles om me heen

Dit is geen recensie voor Diablo IV. het kan niet zo zijn. Tijdens de beoordelingsperiode ontbrak het spel aan één belangrijk kenmerk: de winkel. Wat, als je nadenkt over wat er de vorige keer is gebeurd (En met Onsterfelijke Diablo), het vermogen om te evalueren Diablo IVMicrotransacties zouden natuurlijk een belangrijk onderdeel moeten zijn van een volledige beoordeling.

Ik heb ook heel weinig tijd besteed aan het bouwen van de recensie, ingekort door technische beperkingen waardoor de releaseservers een hele week moesten worden afgesloten – inclusief een driedaags weekend – voordat de recensie van vandaag werd geplaatst, waardoor mijn karakter en voortgang in het proces werden gedood. En ondanks dat ik een startcode kreeg die me vanaf gisteren vroege toegang gaf, samen met alle andere spelers die de game pre-orderden, slaagde ik er nog maar zeven uur van voordat ik het vanmorgen rond 02.00 uur kwijtraakte.

Beschouw dit dus a Diablo IV Aperitief, aperitiefrecensie. Iets uit mijn bèta-ervaring en beoordelingsperiode in elkaar geflanst om u door een meer formele en levendige beoordeling van te leiden Diablo IV kookt.

Om wat technische huishouding uit de weg te ruimen, had ik er geen probleem mee om het spel daadwerkelijk te spelen. Inloggen duurde minder dan vijf minuten, inclusief twee nieuwe wachtrijen nadat ik een bestand had geraakt De Invalid License Error is breed uitgemeten. De game is echter alleen beschikbaar voor pre-orderspelers, dus we weten pas of de “slam slam”-bèta werkt als iedereen op 6 juni probeert in te loggen.

Beschouw dit a Diablo IV Aperitief, aperitiefrecensie

Hoewel ik maar een korte tijd met haar heb doorgebracht, Diablo IV Het boeide me, omdat het me dwingt mezelf beter te begrijpen op een manier die andere games niet kunnen waarderen. Natuurlijk vereist elk spel een basisniveau van interesse om ervan te kunnen genieten. Hoewel er uitzonderingen zijn, als je niet van open-wereldgames houdt en zoiets probeert te spelen Doctrine moordenaarJe hebt misschien niet de beste tijd.

READ  Kingdom Hearts 4-trailer, bekijk de eerste trailer

Van buitenaf, Diablo IVDe vijf klassen – barbaar, necromancer, magiër, schurk en druïde – deden er niet toe voor mij. Ik heb er niets over onderzocht en geen van hen viel echt op als een verleidelijke optie. Het viel op omdat ik er meerdere hoofdstukken in speelde en ervan genoot Diablo III Dat ik het naar mijn zin zal hebben, wat ik ook kies. Bovendien, het type fortuin buit buitnummers kennen Diablo In wezen ben ik me gaan realiseren dat het niet uitmaakt welke categorie ik kies, mijn ervaring vrijwel hetzelfde zal zijn – blijf op de “X” drukken totdat het ding voor me sterft.

Ik speelde de barbaar en het was zelfs droger dan (neem er maximaal drie): [The Rock whenever he’s trying to promote his newest film / an actual sand-wich with a side of Popeyes biscuit and a tall glass of Jeppson’s Malört / the conversations between Leo DiCaprio and his girlfriend after midnight on her 25th birthday / the emotional depth of a David Cage game / Redfall’s gameplay.]

I haatte Mijn tijd spelen in de beta-versie. Ik voelde niets dan minachting voor het spel. De personages boeiden me en het verhaal raakte me niet. Ik voelde me een verdwaalde drone. Het was verschrikkelijk.

Ik dacht dat het niet uitmaakte welke klasse ik koos, mijn ervaring vrijwel hetzelfde zou zijn, maar ik had het mis

Mijn man en ik hebben een heel verschillende smaak voor het spel, en ik was er enthousiast over Diablo IV Want het was de eerste wedstrijd in lange tijd dat we samen konden genieten. Ik dacht, met een rilling van angst, dat ik het ene spel dat we samen zouden spelen niet zou kunnen verdragen – niet parallel zoals we deden voor Elden-ring Maar eigenlijk samen. (Man, als je dit leest, Magie: de bijeenkomst Tel niet. Je slaat me altijd niet “samen spelen”).

READ  Winnaars Japan Games Awards 2022 bekend

Ik deelde mijn ongenoegen met hem en hij stelde voor om tijdens de beoordelingsperiode een goochelaar te spelen. En alles veranderde.

Hoe is het begonnen en hoe gaat het.
Afbeelding: Blizzard Afbeelding: Blizzard

Het was niet omdat het een suggestie van hem was, en ik dacht er niet veel over na toen ik besloot het eens te proberen. Er was geen grotere complexiteit voor een goochelaar dan voor een barbaar. Natuurlijk waren de mogelijkheden anders met verschillende grafische bloeiwijzen, maar ik drukte op dezelfde knoppen, in vrijwel dezelfde volgorde, en nog steeds stierven dezelfde vijanden, terwijl dezelfde aantallen omhoog gingen.

Ik heb hetzelfde verhaal, zijmissies en personages meegemaakt, maar deze keer hebben ze me erbij betrokken. Als barbaar waren Neryl en haar moeder slechts NPC’s die de volgende missie in de weg stonden. Als tovenaar is mijn hart zo gebroken door hun tragedie, dat ik dit zoektochtpad zo ver mogelijk heb gevolgd, in de hoop hen vrede te brengen.

De buit was anders maar even aantrekkelijk. Ik heb mijn benadering van rollenspellen niet veranderd. Verdorie, zelfs beide personages zagen er hetzelfde uit, met dezelfde naam, maar ik was meer geïnvesteerd in het bedenken van een verhaal voor een tovenaar dan in een barbaar.

In een interview met Diablo IVDe ontwikkelaars spraken vóór de lancering over het belang dat ze hechten aan het aanpassen van spelers.

“Het idee is dat je je eigen manier maakt om je build te creëren.” Adam Jackson, Diablo IVzei de toonaangevende ontwerper de rand.

Vaardigheidsbomen van klassen zijn complex, met veel vertakkingen en knooppunten die verschillende vaardigheden, passieve vaardigheden en aanpassingen aan bestaande vaardigheden vertegenwoordigen. Als barbaar sloeg ik dingen met een bijl, en de vaardigheden die ik opdeed, hadden niet het gevoel dat ze meer diepte toevoegden. Maar met Wizard had ik het gevoel dat ik vanaf de grond af aan iets nieuws aan het opbouwen was. Ik kan ervoor kiezen om brandweerman of ijsman te zijn. Ik kan bliksemsnelle vijanden laten springen of Hydra uit de hel oproepen om vuur op mijn tegenstanders te spuwen. Elke selectie zorgde ervoor dat mijn goochelaar zich uniek en uniek voelde I. De barbaar sloeg nog harder.

READ  AMD Phoenix RDNA3 iGPU zou net zo snel kunnen zijn als de langzaamste mobiele GPU GeForce RTX 3060

Diablo IV Ik ging van het saaie werk dat ik alleen in de dienst verrichtte naar mijn professionele verantwoordelijkheden naar het geluk dat ik zocht. Er zit iets in Diablo IV Dit zal je aanspreken, als je genoeg over jezelf weet om het te vinden. Ik weet nog niet wat dat is, maar in de komende weken hoop ik daar achter te komen en met jullie te delen.

Diablo IV Wordt op 6 juni gelanceerd op PlayStation, Xbox en pc.