Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jerami Grant #9 of the Portland Trail Blazers, Kevin Durant #35 and Nassir Little #25 of the Phoeni...

De Phoenix Suns zitten weer in dezelfde problemen en lijden een zwaar verlies tegen de Blazers

De Phoenix Suns begonnen dinsdag aan het verlies van 109-104 tegen de Portland Trail Blazers en leken deel uit te maken van een groep die reageerde op twee zware basketbalweken die een oproep voor een reality check waard zijn.

En toen kwam hetzelfde team naar buiten.

Het slechtste deel van deze inspanning is dat de Suns deden wat werkte en de voordelen zagen van het spelen van verbonden verdediging en het verlagen van het tempo van de aanval. Een voorsprong van 36-20 in het eerste kwart gaf aan dat Phoenix (14-13) reageerde op zijn recente slechte vorm, en als dezelfde mentaliteit de hele wedstrijd aanhield, stond het op het punt zijn beste inspanning voor de hele wedstrijd te leveren in bijna een tijd maand.

Het tweede kwart werd een beetje wankel, maar liet de Suns in een goede positie achter voordat hun regelrechte malaise zich gedurende de eerste helft verspreidde. Ze waren overweldigd, niet alleen door het hoge aanvallende tempo, maar ook door de beweging en bewegingen om het kwart te beginnen. De verdediging viel terug naar wat de afgelopen week de norm was geweest en Portland (7-19) versloeg de Suns met 38-20.

Waar is de urgentie gebleven die in de eerste twaalf minuten overal op het veld aanwezig was? De Blazers misten ook hetzelfde soort energie in de eerste twee minuten, een venster voor Phoenix om de wedstrijd te openen en met 25 punten te stijgen na een voorsprong van 12 punten te hebben genomen in de eerste helft, maar Portland zag de kans en greep die.

READ  NFL-playofffoto na week 16: De Ravens naderen de toppositie in de AFC. NFC ligt voor het oprapen

Een paar minuten na het vierde kwartaal was er een lichte verbetering, maar meer van hetzelfde. Toen de Suns iets vonden met nog maar iets minder dan vier minuten te gaan, begonnen de jumpshots niet meer te vallen en hun slechte helft zorgde ervoor dat spelers als Blazers-guard Anfernee Simmons konden rusten, een geweldige scorer die negen van zijn 23 punten scoorde op de vierde plaats. . De Suns stonden 14 voor met nog 4:25 te gaan en dat was veel voor hen om te overwinnen terwijl ze verwoed probeerden zichzelf te stabiliseren. Het was te laat.

Phoenix kwam binnen vijf met een run van 11-2 met nog 55 seconden te gaan, en nadat een wijd open 3 van Malcolm Brogdon in de hoek niet viel, kreeg Kevin Durant twee vrije worpen in de overgangsfase en sloeg beide neer om er een één van te maken. -balbezitspel met nog 35 seconden te gaan. Simmons raakte vervolgens een perfect beschermde harde drijver om deze af te sluiten.

Devin Booker en Durant presteerden solide in de eerste helft, maar speelden beiden, net als bijna iedereen, in op de problemen die we in de tweede helft zagen, waarbij de aanval vooral in het derde kwartaal in een brutale modus terechtkwam. Phoenix probeerde het slechts 23 seconden en maakte vijf schoten (21,7%), wat het gebrek aan balbeweging benadrukt gezien de schiet- en scoringsdreigingen van de Suns.

Durant scoorde 40 punten op 16 van de 28 schietpartijen te gaan met vier rebounds, vijf assists, twee steals en vijf omzet. Booker voegde 25 punten (11-uit-25), drie rebounds, zeven assists en omzet toe.

READ  De Patriots tekenen een veteraan die Ty Montgomery terugbrengt naar een tweejarig contract

Grayson Allen voelde zich de enige man in een Suns-uniform die volledig betrokken was en de hele nacht zijn staart speelde, en hij eindigde met 11 punten, negen rebounds en twee steals. Dit zijn de drie Suns-spelers in dubbele cijfers.

Portland schoot 14 van 28 (50%) vanaf 3.