augustus 18, 2022

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dana White herinnert zich dat Vince McMahon hem verbannen naar goedkope stoelen bij WrestleMania, Josh Emmett tickets shuffle

Dana White herinnert zich dat Vince McMahon hem verbannen naar goedkope stoelen bij WrestleMania, Josh Emmett tickets shuffle

Dana White Hij weet alles van de chaos die komt kijken bij het regelen van vrije plaatsen op een evenement.

De UFC-chef heeft aan beide kanten van de vergelijking gestaan ​​en hij vertelde onlangs over een ellendige ervaring waar hij bij aanwezig probeerde te zijn. Ronda Rossi Wedstrijd bij WrestleMania. (White zei niet over welke WrestleMania hij het had.) Voormalig WWE-voorzitter Vince McMahon – die vorige week zijn pensionering aankondigde Vermeende beschuldigingen van seksueel wangedrag – Het was aan de kooi voor UFC 276 in Las Vegas op 2 juli, en White zegt dat hij McMahon met veel meer respect behandelde dan hij had.

White zei deze week na de seizoenspremière concurrent serie. “Ik gaf hem veel betere stoelen dan hij me gaf toen ik naar Rhonda ging. Deze man was ik in ****** – ik ben niet eens een **** van jou. Allereerst, “zegt Rhonda , “Hier moet je bij zijn.” het evenement. Ik wil dat je daar bent, en al die dingen. Ik zei: “Ronda, ik zal haar voor geen goud missen.” Ze zegt: ‘Oké, ik zal je vertellen dat je komt. Prachtig, geweldig.’

“Ik vlieg naar New Orleans f*****. Ik ga niet terug en niets van die klootzak, [they said] “Ze staan ​​voor je in het contactvenster.” Ik ga naar f***** en we zullen het raam bellen en [they said]We hebben geen tickets voor je. Ik noem sommige mensen: ‘Ja, we hebben ze gevonden. Nou, we hebben je kaartjes. Als ik je vertel dat ik in de spanten zat… kwamen mensen naar me toe en zeiden: “Waarom zit je op deze banken?” Ik zei: “Daar zaten ze, dus ik ga hier zitten.”

READ  Mayim Bialik en Ken Jennings worden "Jeopardy!" gastheren

“Volgens mij was het vandaag Pat McAfee,” zei hij, “je zou op fatsoenlijke stoelen moeten zitten. Ik was op de camera. De fotograaf moest ongeveer 75 mensen kruipen en iemand drie rijen voor me uit zijn fatsoenlijke stoel schoppen om die foto te maken. Ze vertelden me wat ze van me dachten tijdens dat evenement.”

Team White deelt regelmatig tickets voor de eerste rij uit aan vechters en andere speciale gasten, dus toen hij bij WrestleMania naar een bloedneus werd gestuurd, was hij ervan overtuigd dat het geen toeval was.

“Als je een evenement organiseert zoals jij, en er komen mensen binnen waarvan je weet dat ze komen en je geeft ze het recht of het respect, dan zorg je ervoor dat ze voor hen zorgen”, zei White. . “Dus als je een evenement als dit bijwoont – dit is wat ik doe, dit is wat ik de afgelopen 23 jaar voor de kost doe – begrijp je de boodschap. Weet je wat ik bedoel?

“En geen wrok, dat begrijp ik. Vince is zo en zo is het. Ik zat op mijn stoelen en keek naar het hele gebeuren en toen vertrokken we.”

Na het verhaal te hebben verteld, werd White gevraagd naar een recente situatie voor de hoofdcoach van het Alpha Mill-team Uria Faber Hij ging staken voor zijn vechter Josh Emmett voor wat hij beschouwde als een respectloze behandeling van een vedergewicht concurrent. Faber Kahn zei: “Echt stieren***” Dat Emmett niet was gekooid voor de kampioen vedergewicht Alexander VolkanovskyZijn laatste titelverdediging tegen Max Holloway bij UFC 276.

READ  De eerste animatiefilm van Avatar Studios zal zeer bekende gezichten bevatten

White legde uit dat het gewoon een misverstand was van Emmett’s kant met betrekking tot de sponsor die hem ook tickets levert.

“Allereerst was Uriah Faber niet op de hoogte van wat er in die gebeurtenis gebeurde”, zei White. Al deze vechters krijgen kaartjes. Hoeveel vechters heb je gehoord: “Oh mijn God, ze hebben me in het spel gezet, ze deden dit en dat?” Dat hoor je nooit. weet u waarom? Omdat het nooit gebeurt ******. Ik zeg niet dat we perfect zijn, want dat zijn we niet, we maken hier en daar fouten.

“Wat er gebeurde, is dat Josh Emmett kaartjes voor zijn vechters van ons kreeg. Hij kreeg ook kaartjes van zijn sponsor. Hij nam zijn kaartjes van zijn sponsor en niet de kaartjes van ons. Daar waren de sponsorstoelen voor hem.”

Wyatt’s interpretatie werd bevestigd door een recent interview met Emmett MijnMMANieuws die het verward besprak.

“Er was een misverstand”, zei Emmett. “De UFC had kaartjes voor de kooi voor mij. Ik kwam opdagen met een van mijn sponsors en zij hadden ook kaartjes voor mij en ze wilden dat ik bij hen in de sectie zat en dat wist ik niet. “

White legde uit dat hij ondanks zijn gênante ervaring bij WrestleMania veel respect heeft voor McMahon, die al 40 jaar de leiding heeft over WWE. Hoewel de twee promotionele reuzen soms op gespannen voet met elkaar stonden, heeft White het werk van McMahon geprezen.

“Wat deze man heeft gebouwd en wat hij heeft gedaan, is ongelooflijk”, zei White. “Hij doet dit al meer dan 50 jaar. Ik heb die dingen als kind bekeken en nu doe ik ze hier nog steeds, het is verbazingwekkend. Hij is een moordenaar. Hij heeft een paar keer een bijl in mijn rug begraven, maar dat is wat je Je hebt niet te maken met een moordenaar en je verwacht ook niet dat hij je probeert te vermoorden. Ik heb alleen maar respect voor Vince.’

READ  Maagd voor de maand juni 2022