december 9, 2023

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

André 3000 kondigt haar debuut soloalbum aan, New Blue Sun

André 3000 kondigt haar debuut soloalbum aan, New Blue Sun

André 3000 heeft de release aangekondigd van zijn langverwachte debuutalbum, Nieuwe blauwe zonDie arriveert op 17 november.

Allereerst waarschuwt rapper OutKast fans dat het album geen rapplaat is. Het hoesontwerp zegt dit, aangezien het een sticker bevat die waarschuwt dat het album ‘No Tapes’ bevat. In plaats daarvan, volgens NPR-muziek, Nieuwe blauwe zon is een 87 minuten durende verzameling minimalistische, experimentele muziek waarin Andre 3000 een verscheidenheid aan fluiten en andere blaasinstrumenten bespeelt. Er zijn geen maten, geen beats, geen zang.

“Ik wil mensen niet trollen. Ik wil niet dat mensen denken dat dit André 3000-album eraan komt! En je speelt het en zegt: ‘Man, er zijn geen verzen'”, zei André 3000 in een interview met NPR. “Dus zelfs op de verpakking zie je staan: ‘Waarschuwing: geen repen.’ Het laat je weten wat er niet bovenaan staat.

“Ik hou van rap omdat het deel uitmaakte van mijn jeugd. Dus ik zou hier graag willen zijn terwijl iedereen aan het rappen is, omdat het net zoiets is als plezier maken en op het veld staan. Ik zou hier graag willen zijn en met iedereen willen spelen, maar dat betekent niet voor mij gebeuren.’ ‘Dat is het echte werk.’ Hij zal nu komen. Ik bedoel niet dat ik het nooit meer zal doen, maar dat zijn niet de dingen die nu zullen gebeuren. Ik moet geven wat mij destijds werd gegeven.

Tot op heden heeft André 3000 nog nooit een soloalbum uitgebracht; Het was het dichtst dat hij kwam Liefs hieronder Van de dubbel-LP van OutKast uit 2003 Speakerbox/Liefde Hieronder. Sinds het laatste album van het duo uit 2006 Idlewildwas zijn muzikale output beperkt tot sporadische gastverzen, omdat hij zich in plaats daarvan vooral op acteren concentreerde.

READ  De Academy Awards worden voortdurend bekritiseerd vanwege de uitvoering van "Natto NATO"

De laatste jaren is Andre 3000 echter meer in de richting van de fluit gaan kijken en is hij het instrument vaak in het openbaar zien bespelen.

“Ik speel al jaren fluit. “Het kwam op het punt waarop het Instagram-waardig werd, waar mensen naar boven sluipen en mij filmden terwijl ik speelde – in de ruimte, voor een publiek”, legde Andre 3000 uit aan NPR. “Ik zou urenlang gewoon lopen. Ik hou van wandelen. Dus ik zou urenlang wandelen en spelen. Ik doe dit al jaren en het komt op het punt dat ik erbij betrokken wil worden. En dus de binnenkomst Nieuwe blauwe zonHet was alsof ik probeerde uit te vinden: oké, hoe deel ik het? En ik had al deze ideeën en al deze invloeden over de manier waarop ik wilde dat het klonk. Ik denk dat de verhuizing naar Venetië mij zeker heeft geholpen om kennis te maken met de mensen met wie ik zou spelen.

Omdat er geen teksten of verzen op het album staan, vertrouwt André 3000 op de titels van de nummers om “zoveel mogelijk gedachten of informatie te geven”. Het openingsnummer is bijvoorbeeld getiteld: “Ik zweer dat ik echt een rapalbum wilde maken, maar dat is de manier waarop de wind deze keer op mij waaide.” Een ander nummer heet “That Night in Hawaii When I Turned into a Tiger and Started Making Low-Register Purring Notes That I Could’t Control…It Was Wild.”

“Ik ging door een fase waarin ik deze lange titels erg leuk vond”, legt Andre uit. “Ik probeerde vreugde te vinden en ik denk dat als mensen aan fluiten denken, ze denken aan cimbalen en bellen of aan meditatie of dit soort etherische geluiden. Ze vergeten dat wij ook maar mensen zijn.”

READ  "Ik ging naar de gevangenis voordat ik eruit kwam"

Je kunt het volledige interview van André 3000 beluisteren met NPR Muziek is er.

Eerder dit jaar droeg André 3000 een rapbijdrage bij aan het nummer “Scientists & Engineers” van het nieuwste album van Killer Mike.

Nieuwe blauwe zon Kunstwerk:

Nieuwe blauwe zoon Muzieklijst:

01. Ik zweer dat ik heel graag een rapalbum wilde maken, maar zo blies de wind deze keer naar me toe

02. Het informele woord p

ssy rolt veel beter van de tong dan het juiste woord voor vagina. bent u het eens?

03. Die nacht in Hawaï, toen ze in een tijger veranderde en spinnende noten in het lage register begon te maken waar ik geen controle over had…het was wild

04. De dochter van BuyPoloDisorder draagt ​​een 3000™ geborduurd overhemd met knoopsluiting

05. Drieënnegentig tot Infinity en Beyoncé

06. Gandhi, de Dalai Lama, uw Heer en Verlosser JC/Bundy, Jeffrey Dahmer en John Wayne Gacy

07. Mieren voor jullie, o goden, voor wie?

08. Dromen die begraven lagen onder de vloer van de kerker ontkiemen langzaam in eindeloze tuinen