april 29, 2024

Voorspelling Nederland versus Duitsland, wedtips en kansen │17 maart 2024

Nederland en Duitsland treffen elkaar zondag, de slotdag van het Rugby Europe Championship in Stade de Bois. Beide teams behaalden de overwinning in hun laatste wedstrijden. Hieronder vindt u de concurrentieanalyse met weddenschappen.

Claim jouw welkomstbonus!

Nederland bezegelde hun tweede overwinning op rij met een 54-7 overwinning op Polen. Daarvoor versloegen ze Duitsland met 39-13. Ondanks deze overwinningen verloor Nederland de eerste twee groepswedstrijden tegen Spanje en Georgië met respectievelijk 18-20 en 10-31. In deze wedstrijd zal Nederland ernaar streven hun winnende momentum vast te houden en favoriet te worden voor een nieuwe overwinning.

In de laatste wedstrijd tegen België won Duitsland de allereerste finale met 21-11. Ze begonnen sterk aan dat duel en stonden bij rust met 8-3 voor, maar een gelijkmatiger optreden in de tweede helft zorgde voor de overwinning. Duitsland zal op zijn best zijn als ze hun spel verhogen en op zoek gaan naar een nieuwe overwinning in het toernooi.

Nederland heeft in eerdere ontmoetingen consistentie getoond tegen Duitsland en kan ook in deze wedstrijd als favoriet worden beschouwd. Duitsland heeft echter het vermogen om ze uit te dagen. Met dat in gedachten kan het waardevol zijn om op Duitsland te wedden om de kansen in dit spel te verkleinen.