mei 20, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Voormalig Blizzard-president Mike Ybarra wil ontwikkelaars "begeleiding" bieden

Voormalig Blizzard-president Mike Ybarra wil ontwikkelaars “begeleiding” bieden

Voormalig Blizzard-president Mike Ybarra zou graag de mogelijkheid hebben om ontwikkelaars te 'mentoren' zodra de game klaar is.

Hoewel hij toegeeft dat “de meesten dat idee niet leuk zullen vinden”, zegt Ybarra dat wanneer hij uitblinkt in een spel, hij “vaak” denkt: “Ik wou dat ik deze mensen nog eens $ 10 of $ 20 kon geven, want het was meer waard.” aanvankelijk $ 70.

Nieuwsuitzending: Gaan we PlayStation 5 Pro kopen?Kijk op YouTube

“Ik heb als gamer al een tijdje over dit idee nagedacht sinds ik me de laatste tijd in games voor één speler heb verdiept”, schreef Ybarra op Twitter/X.

“Als ik een spel win, zijn er een aantal dingen waardoor ik onder de indruk ben van hoe geweldig de ervaring was. Aan het einde van het spel dacht ik vaak: 'Ik wou dat ik deze mensen nog eens $ 10 of $ 20 kon geven, want het was ter waarde van meer dan $ 70. “Ten eerste, en ze probeerden me niet elke seconde voor zich te winnen.”

“Games als Horizon Zero Dawn, Gears of War, Red Dead Redemption 2, Baldur's Gate 3, Elden Ring, enz. Ik weet dat $ 70 al veel geld is, maar het is een eindspeloptie die ik soms zou willen hebben. Sommige games zijn dat bijzondere.

READ  Negen "Pixel Watch"-afbeeldingen gelekt - en één vreemd verhaal

'Ik weet dat de meeste mensen dit idee niet leuk zullen vinden. [By the way]”Ik realiseer me dat we het beu zijn om al het andere te 'fooien', maar ik zie dit als iets anders dan het druk-om-fooi-scenario dat veel mensen ervaren en waar ze feedback op geven.”

Zijn laatste opmerking weerspiegelt waarschijnlijk de ‘fooiencultuur’ en de perceptie dat sommige industrieën fooien gebruiken om de lonen te ondermijnen van mensen die al overwerkt zijn. Sommige spelers Ze hebben al gezien dat ze het moeilijk zullen vinden om uitgevers te vertrouwen om tips gelijkelijk te delen (of helemaal niet).

Na het vertrek van Ybarra heeft Blizzard onlangs zijn nieuwe baas aangekondigd: Activision's voormalige GM van de Call of Duty-franchise, Joanna Farris.

De nieuwe functie van Farris werd aangekondigd een week nadat Microsoft de ontslagen begin dit jaar had bevestigd. Haar benoeming markeert de eerste nieuwe leider van de studio sinds Microsoft in oktober Activision Blizzard uiteindelijk voor 69 miljard dollar kocht, na bijna twee jaar van wettelijke goedkeuringen en juridische ruzies.