maart 28, 2023

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Terwijl je sliep: Jamaica gaat naar het WK

Novak Djokovic opent een tenniscomplex in de Bosnische stad Visoko. Hij hoopt deel te nemen aan de volgende US en Australian Open.

Djokovic zei: “Ik ga niet naar Amerika zonder toestemming. Het Australische verhaal is voor mij zeker niet zoet. Veel mensen denken nog steeds dat ik naar binnen ben gedrongen, terwijl ik probeerde binnen te komen zonder documenten of vergunningen, wat niet waar is. Dit is bewezen in een rechtszaak, dus ik ga niet naar een land waar ik geen toestemming heb om te reizen.

Hij voegde eraan toe: “Dus ik wil terug naar Australië, ik hou van Australië en ik heb geweldige Grand Slam-resultaten behaald in dat land. Dus ik hoop er te zijn, want ik wil er zijn. En ik wil in Amerika zijn en overal waar ik kan spelen. Ik ben een professionele tennisser en ik ga niet in de politiek of iets anders omdat het me niet interesseert.

Keaton Jennings scoorde een verbluffende drievoudige eeuw voor Lancashire

Keaton Jennings scoorde een driedubbele eeuw met 318 runs. Hij werd gesteund door Luke Wells die een eeuw scoorde. Beide batsmen duwden Lancashire naar de rand van de overwinning tegen Somerset.

Jennings verpletterde de formidabele bowlingbaan van Somerset gedurende de dag. Dit is de vierde hoogste individuele score van een Lancashire batsman.

READ  Arrow opent nieuw distributiecentrum in Nederland

Jamaica door naar 2e WK op rij

Jamaica heeft zich nu gekwalificeerd voor de 2023 Women’s World Cup als een van de top vier finishers in het CONCACAF W Championship. Zij nemen het nu donderdagavond in de halve finale op tegen Canada.

Het WK van volgend jaar in Australië en Nieuw-Zeeland markeert Jamaica’s tweede optreden in de belangrijkste voetbalcompetitie.

“Er zijn veel hogere niveaus die we kunnen bereiken met nog meer investeringen vanuit huis”, zei Kayla McCoy, aanvaller.

“Dus we zijn verheugd om ons weer te zien kwalificeren, omdat veel mensen dachten dat we het niet nog een keer zouden kunnen doen. Ik denk dat het ons tot nu toe een beetje heeft verstevigd, en nu weten mensen dat we echt zijn en we’ ga weer wat meer investeren.

Cisneros leidde Atlanta United naar een 2-1 overwinning tegen Real Salt Lake.

Met behulp van twee goals van Ronaldo Cisneros versloeg Atlanta United woensdagavond Real Salt Lake met 2-1. Ronaldo Cisneros scoorde zijn eerste doelpunt in de 7e minuut van de wedstrijd en vanaf daar begonnen ze Atlanta United te domineren.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Johan Kappelhof (8-7-6) scoorde in de 37e minuut voor RSL.

Nederland verslaat Portugal in EK Dames

Nederland versloeg woensdag Portugal met 3-2 voor hun eerste overwinning op het EK. Daniel van der Donk maakte het winnende doelpunt voor hen.

Na een openingsgelijkspel met Zweden te hebben gespeeld, zat Nederland zonder sterspeler Vivian Miedema, die positief testte. Covid-19. Maar ze speelden geweldig en wonnen de eerste overwinning.

READ  Atlas wisselt Baltische reizen af ​​met Noorwegen, Londen, Nederland en Frankrijk