april 27, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Steelers leiden Seahawks met 30-23

De Steelers antwoordden opnieuw, waarbij Rudolph verbinding maakte met een catch-and-run van 25 meter met het strakke uiteinde Pat Freiermuth op de derde en vierde plaats, waarna Harris 23 meter oppakte tijdens een kronkelende, pijnlijke run naar de Seattle 21. Een stijging van 9 -yard gerund door Harris toen hij door de lijn brak, zijn voeten tijdens het contact tegenhield en de eindzone in snelde voor de laatste vier yards om de Steelers een voorsprong van 17-14 tijdens de rust te bezorgen.

De Steelers haastten zich naar 145 yards in de eerste helft na 24 pogingen, waarbij Harris 74 yards won op 13 carry's en Warren 67 yards won op zeven pogingen. Het waren de meeste yards die zich in een helft haastten sinds ze 153 yards hadden in de tweede helft van een overwinning op Buffalo in week 14 van het seizoen 2016.

“Het voelde heel goed”, zei Moore over de snelle start met het rennen van de bal. “Ik zag dat we in de eerste helft 145 doelpunten scoorden. Ik wou dat we met meer hadden gescoord, maar we nemen het.”

De Steelers versloegen de Seahawks met 257-178 in de eerste helft en hielden de bal ruim 19 minuten vast.

Dat zorgde ervoor dat Harris zijn tweede touchdown van de wedstrijd kon maken, deze vanaf vier meter afstand, aangezien de hele aanvalslinie hem naar de eindzone bracht voor een voorsprong van 24-17 met nog 6:57 over in het derde kwartaal.

De Steelers kregen een three-and-out op het volgende balbezit van Seattle, maar nadat ze een eerste down hadden behaald, moesten ze laat in het derde kwartaal voor de eerste keer in de wedstrijd trappen.

Maar in de laatste twee delen van het kwartaal maakte Smith contact met Metcalf voor een winst van 32 meter naar het middenveld, waarna Smith zich 25 meter haastte naar de Pittsburgh 29.

De drive stopte echter en de Seahawks namen genoegen met een velddoelpunt van 43 meter dat de voorsprong van de Steelers terugbracht naar 24-20 met nog 13.30 uur in de wedstrijd.

Rudolph raakte vervolgens Pickens voor een winst van 34 meter op de derde en zesde plaats op de Seattle 22, maar de Steelers werden gestopt op de derde plaats op de Seattle 8 en Boswell schopte een velddoelpunt van 26 meter om de Steelers een 27-20 te geven. leiding. Voordeel met nog 7:07 resterend in het spel.

Bij de eerste actie van de scrimmage na de score kwam back-up buiten linebacker Nick Herbig van de rand van de blinde kant en raakte Smith, resulterend in een onhandige poging die hij ook herstelde op de Seattle 16.

De Seahawks gingen op een blitz om een ​​velddoelpunt te scoren met nog 2:01 te gaan, waarbij Joey Porter Jr. een paar passes in de eindzone, bedoeld voor Metcalf, verbrak en de voorsprong terugbracht naar 30-23, maar Johnson herstelde een buitenschop. om de Steelers de bal te geven in Seattle 44.

De Steelers liepen toen de klok uit om de overwinning af te sluiten en zetten zaterdag een wedstrijd op in Baltimore, waar ze een overwinning nodig hebben en vervolgens wat hulp om de play-offs te bereiken.

“Het enige wat we kunnen doen is de wedstrijden winnen die we spelen”, zei Tomlin. “Dit is de tijd van het jaar.” “Dit is het hele jaar door. Je kunt niet veel tijd besteden aan het kijken naar het scorebord en dat soort dingen. Het is een professionele bal. We moeten de mensen verslaan met wie we spelen.”