april 26, 2024

Japan vs VS - Voetbalwedstrijdverslag - 23 september 2022

Japan vs VS – Voetbalwedstrijdverslag – 23 september 2022

De Verenigde Staten kenden een slechte start van hun WK-voorbereidingen en verloren met 2-0 van Japan in Düsseldorf, Duitsland, in hun eerste twee opwarmingswedstrijden voordat ze naar Qatar reisden.

Daichi Kamada Hij scoorde in de 24e minuut terwijl Kaoru Mitoma Nog een late manager Greg Berhalter toegevoegd met veel problemen. Zijn team slaagde er voor het eerst in 15 wedstrijden niet in een schot op doel te scoren.

Carlisle: USMNT onbeantwoord om Japan te verslaan

Het Berhalter-team was zonder spreuk Christian Pulisic Nadat voor de aftrap bekend werd gemaakt dat de Chelsea-spits een klap had opgelopen op training bij de nationale ploeg.

De Verenigde Staten nemen het dinsdag in Murcia, Spanje, op tegen Saoedi-Arabië in hun laatste wedstrijd, voordat Berhalter zijn lijst van 26 spelers aanvoert voor het WK op 13 november.

“We moeten met een personage spelen”, zei Berhalter. “We moeten cool spelen. We moeten hard spelen. Als we deze dingen doen, zijn we een heel goed team, maar als we dat niet doen, zijn we een gemiddeld team.”

“Het is niet eerlijk om te zeggen dat iedereen hier is. Er zijn jongens die met dit team veel water onder de brug hebben en veel goede wedstrijden hebben gespeeld.”

Stream op ESPN +: LaLiga, Bundesliga, MLS en meer (VS)

“Onze prestaties zijn achtergebleven bij de verwachtingen. We hebben niet aan onze normale normen voldaan. Dit is bijna universeel.”

Japan kwam in de 24e minuut op voorsprong na een smerig spel uit de Verenigde Staten, met Hidemasa Morita Ontslag voor Kamada Unmarked House Hole. Het doelpunt werd aanvankelijk afgekeurd wegens buitenspel, maar stopte uiteindelijk na een VAR-check.

READ  2022 PGA Championship Leaderboard: live verslaggeving, Tiger Woods-score, golfresultaten van de eerste ronde van vandaag

Berhalter maakte een aantal wissels in de tweede helft, maar kon de VS niet helpen zich aan te passen, terwijl de Arsenal-doelman Matt Turner Hij had op zijn hoede moeten zijn om te voorkomen dat de Japanners hun opmars zouden bevorderen.

Turner redde een duik naar links om een ​​poging van Kamada in de 65e minuut te stoppen, voordat hij een afstandsschot omkeerde. Ritsu Duan Na 10 minuten.

Mituma scoorde het tweede doelpunt van Japan in de 88e minuut na het ontwijken van verschillende verdedigers om de dominantie van zijn team te bevestigen en de Verenigde Staten te veroordelen tot een zorgwekkende nederlaag voorafgaand aan het WK.

“Het is natuurlijk erg teleurstellend”, zei Turner. “Ik zou willen dat we vanaf het begin wat meer voor onszelf hadden gevochten. Ik denk dat we onszelf op veel manieren pijn doen.”

Informatie van Reuters en The Associated Press hebben bijgedragen aan dit rapport.