april 15, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze bug in iOS 17 verstoort mijn slaap

Deze bug in iOS 17 verstoort mijn slaap

Grafiek: Buitra.RH (Strijd met aandelen)

Vind ik leuk Meer dan de helft van de Amerikaanse volwassenen-Ik heb wat lawaai nodig om te gaan slapen. Sommige mensen gebruiken een witte-ruismachine of hun tv, maar ik speel liever podcasts op mijn telefoon. Dat was tenminste zelfs mijn voorkeursmethode iOS 17 Hij kwam langs en verpestte de boel.

Het nieuwste iOS-besturingssysteem van Apple werd op 18 september uitgebracht en veroorzaakte… iPhone 15s oververhitHet veroorzaakt ook Sommige iPhones worden ’s nachts willekeurig opnieuw opgestart. Een manier om te weten of dit met uw telefoon gebeurt, is door uw toegangscode in te voeren om de telefoon te ontgrendelen of door naar het gedeelte Batterij in Instellingen te kijken om te zien of uw telefoonactiviteit tot nul terugloopt, zoals rond 6 uur ’s ochtends.

Afbeelding van het artikel met de titel Deze iOS 17-bug doodt mijn slaap

afbeelding: Screenshot van Oscar González

Voor mij kan de plotselinge stilte die optreedt als de telefoon afgaat mijn slaap verstoren als ik ’s ochtends vroeg wakker word en me afvraag waarom het zo stil is. Het vereist ook dat ik de podcast waar ik naar luisterde opnieuw afspeel om weer in slaap te kunnen vallen, wat een taak is die moet worden uitgevoerd tijdens een halve slaap.

Apple heeft dit herstartprobleem nog niet aangepakt. De volgende update van het iPhone-besturingssysteem, iOS 17.1, wordt volgende week uitgebracht voor bètagebruikers, maar volgens… MacRumorenen bevat geen oplossing voor het probleem.

Apple heeft niet gereageerd op het verzoek van Gizmodo om commentaar op deze kwestie.

Hopelijk luistert de iPhone-maker naar de smeekbeden van iPhone-bezitters, zoals ik, die willen dat hun telefoons de hele nacht geluid blijven maken, zodat we wat kunnen slapen.

READ  Shuntaro Furukawa: Switch-opvolger zal het Nintendo-accountsysteem gebruiken