Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deion Sanders live updates, Colorado vs. Stanford: Score, hoogtepunten

Hij speelt

BOULDER, Colo. – Coach Deion Sanders heeft een hekel aan late aftraptijden en houdt niet bepaald van het koude weer.

Maar hier is hij dan op vrijdag de 13e en leidt het Colorado Football Team om 22.00 uur ET op ESPN naar de aftrap, dit keer te midden van koude temperaturen tegen Stanford (1-4).

Het zal een andere test zijn voor de Buffaloes (4-2), wier eerste vijf wedstrijden tegen nationaal gerangschikte tegenstanders of een oude ‘persoonlijke’ rivaal zijn gekomen.

Stanford niet, maar de hype zal er nog steeds zijn voor Coach Prime en de Buffs op Folsom Field. Ze spelen voor de zevende keer op rij voor een uitverkochte zaal en opnieuw voor een groot publiek op de nationale televisie.

Zal het team weer langzaam beginnen, zoals ze deden in de voorgaande drie wedstrijden, toen ze in het eerste kwart met 34-7 werden verslagen? Kunnen ze ster quarterback Shedor Sanders beschermen? Colorado staat op de tweede plaats op nationaal niveau in de meeste toegestane quarterback-zakken met 31.

Sensei Prime had de hele dag gewacht om erachter te komen.

Colorado liet in de tweede helft zijn voet van het gas los tegen Stanford nadat hij een voorsprong van vier doelpunten had opgebouwd. De Buffaloes staan ​​nu met slechts 10, 29-19 voor, nadat Stanford touchdowns had gescoord op elk van de eerste drie balbezit na rust, de laatste twee kwamen na een touchdown-ontvangst van 97 meter door Stanford-ontvanger Elek Ewmanor en vervolgens een ontvangst van 60 meter door Ewmanor in één serie, later met 4:45 over in het derde kwartaal.

Stanford versloeg Colorado na rust met 19-0. De kardinaal versloeg ook de Buffalo met 188-52.

BOULDER, Colo. – Stanford doorbrak eindelijk zijn scoringsdroogte tegen Colorado na zijn zevende balbezit in de wedstrijd, toen het 43 yards ging in zeven plays voor een touchdown met 9:01 resterend in het derde kwartaal. Bryce Farrell sloot een Stanford-drive af met een touchdown-run van 2 meter over, waardoor Colorado’s voorsprong werd teruggebracht naar 29-6.

Stanfords tweepuntsgesprekspoging werd vervolgens gedwarsboomd, toen Travis Hunter de laatste putt maakte om ervoor te zorgen dat de bal uit de eindzone bleef.

Brent Schrotenboer

BOULDER, Colo. – Colorado begon de wedstrijd met vier touchdowns op vier balbezit, maar de aanval was uiteindelijk leeg aan het einde van de eerste helft. Deion Sanders koos ervoor om een ​​velddoelpunt van 46 meter te maken, dat werd gemist toen de trap van Alejandro Mata mislukte.

Maar de Buffaloes gingen de rust in met een 29-0 voorsprong tegen Stanford na drie touchdowns van Xavier Weaver en één van Travis Hunter.

De Buffs hebben Stanford 324-115 overtroffen en hebben een gemiddelde van 9,5 meter per wedstrijd. Quarterback Shedeur Sanders voltooide 14 van de 18 passes voor 201 yards en drie touchdowns en geen onderscheppingen.

BOULDER, Colo. – Colorado scoorde vier doelpunten op vier balbezit tegen Stanford om een ​​koude, late wedstrijd op Folsom Field te beginnen. Ontvanger Xavier Weaver scoorde drie van de touchdowns, de laatste na een omgekeerde overdracht naar de linkerzijlijn, waar hij de eindzone in rende voor een touchdown van 14 meter met nog 2:57 over in de eerste helft.

READ  Dolfijnenspeler Brandon Jones buiten seizoen met voorste kruisbandblessure

Colorado leidt met 29-0. Buffalo heeft in totaal 298 yards, vergeleken met 109 voor Stanford.

BOULDER, Colo. – Colorado quarterback Shedor Sanders vindt ontvanger Xavier Weaver wijd open aan de rechterkant van het veld Voor een touchdownpass van 39 meterwaarmee hij de Buffaloes hielp een 22-0 voorsprong te nemen tegen Stanford met nog 8:42 te gaan in de eerste helft.

Colorado veinsde een extra punttrap en schopte de bal strak naar Caleb Fauria voor de tweepuntsconversie.

Sanders slaat 11-uit-14 en passeert 159 yards en drie touchdowns, waaronder twee voor Weaver. De Buffaloes hebben tot nu toe op alle drie de balbezit gescoord, nadat ze in de eerste kwartalen van hun voorgaande drie wedstrijden met 34-7 waren verslagen.

Boulder is een feest sinds Deion Sanders aan de macht kwam in Colorado. Vrijdagavond swingde CU veel, zo leek het.

De scheidsrechters stopten het spel aan het begin van het tweede kwart om een ​​mededeling te doen:

‘Zal de omroeper het spel stoppen terwijl Stanford in formatie klaar staat om de bal te vangen. Elk spel van muziek of geluidseffecten zal resulteren in onsportief gedrag tegen Colorado,’ De hoofdreferentie zei.

Fans begroetten de aankondiging met hartelijk boegeroep.

“Wanneer de overtreding de grens nadert en ze hun signalen beginnen af ​​te roepen, moeten alle omroepaankondigingen en muziek op dat moment stoppen”, legt Matt Austin, point guard van ESPN, uit.

BOULDER, Colo. – Colorado State kent een sterke start, net als Travis Hunter. Hij scoorde een touchdown van 24 meter na een mooie vang- en run – met als hoogtepunt een enkelbrekende omzetbeweging – met nog 3:36 over in het eerste kwartaal. De TD en het extra punt zorgden ervoor dat de Buffaloes met 14-0 voorkwamen met hun tweede touchdown op hun twee bezittingen tegen Stanford.

Hunter begon met aanval en verdediging nadat hij de laatste drie wedstrijden had gemist met een leverblessure, maar had al twee vangsten voor 36 yards en een touchdown, samen met een straf voor onsportief gedrag van 15 yards die werd opgelegd bij de daaropvolgende aftrap.

BOULDER, Colo. – Colorado sloeg als eerste toe tegen Stanford en maakte een 7-0 run na 77 yards te hebben gespeeld in acht plays, afgedekt door een 9 yard touchdown pass van quarterback Shedor Sanders naar ontvanger Xavier Weaver. De drive omvatte een vangst van 12 meter door Travis Hunter op de derde en 11e plaats, gevolgd door een 38 meter lange run van Sanders om de Buffaloes naar de Stanford 28 meter lijn te brengen.

De warming-up van Travis Hunter was niet zomaar een show vóór de wedstrijd; hij begon met de verdediging en aanval voor de Buffaloes en raakte er al vroeg bij betrokken. Hij ving een pass op van Shedeur Sanders tijdens de eerste serie van Colorado.

Deion Sanders was niet blij met de late start van Colorado…dus misschien was hij niet blij dat hij nu zelfs later aan de wedstrijd begon. Met het Tulane-Memphis-spel Het duurt altijd ongeveer evenveel tijd als een universiteitsvoetbalwedstrijd Op de lange termijn maakte ESPN bekend dat de wedstrijd tussen Stanford en Colorado om 22:20 uur ET zal beginnen, 20 minuten later dan gepland.

READ  Willie Adams sloeg een foutbal in de dug-out

De start van het spel was te zien op ESPNEWS.

BOULDER, Colo. – Sterontvanger Travis Hunter keert vrijdagavond terug naar Colorado nadat hij de laatste drie wedstrijden had gemist met een gescheurde lever. Hij kreeg gejuich toen hij in korte broek en tanktop het veld betrad, en vervolgens tijdens de warming-ups voor de wedstrijd enkele eenhandige plectrums naar beneden haalde in de eindzone.

Deion Sanders zei deze week op zijn Coaches Weekly-podcast dat Hunter geen speellimiet zou hebben als hij groen licht krijgt om te spelen. Dit is niet hoe Hunter handelt. Hij is een ‘allround’ of niets-man, wat betekent dat hij samen meer dan 120 wedstrijden voor Colorado zou kunnen spelen, zowel in de aanval als in de verdediging tegen Stanford, zoals hij deed in zijn eerste twee wedstrijden van het seizoen tegen TCU en Nebraska.

Hunter, een tweedejaarsstudent, liep de blessure op 16 september op tijdens een dubbele overwinning op Colorado State, toen hij in het eerste kwartaal werd verpletterd door een late treffer van Colorado State-verdediger Henry Blackburn.

Colorado is 3-0 in games die Hunter start en 1-2 in games die hij mist.

BOULDER, Colo. – De sfeer tijdens de wedstrijd van vrijdagavond in Boulder kan behoorlijk luidruchtig worden, ook al is Stanford noch een zwaargewicht, noch een geduchte vijand. Hier zijn verschillende redenen voor:

1. Het is familieweekend op UCLA, wat betekent dat ouders op donderdag en vrijdag de campusbibliotheek verdringen om Buffs-spullen in te slaan. Nadat ze vorige maand ‘Coach Prime’ en het voetbalteam van de school een nationale plons hadden zien maken, willen velen van hen graag meedoen aan het feest met hun CU-studenten. Daar was dit spel voor Een van de eerste twee bedrijven die in Colorado te koop zijn aangekondigd dit seizoen, samen met de wedstrijd in Nebraska op 9 september. Deze verkoop werd op 20 juli aangekondigd.

2. Het is een uitverkochte game voor vanavond op ESPN. Colorado heeft dit seizoen in al zijn wedstrijden voor groot publiek gespeeld. Dit wordt de zevende op rij, wat vermoedelijk een schoolrecord is. Historisch gezien hebben nachtspelen op Folsom Field geresulteerd in een rauwe sfeer na een lange dag wachten (en, in sommige gevallen, alcoholgebruik).

3. Het zal koud zijn. De temperatuur zou kunnen dalen tot bijna 30 graden, slechts zes dagen nadat de Buffs in een hitte van 99 graden van start gingen in een overwinning van 27-24 in de staat Arizona. Daarom zijn vooral jassen deze week een populair verkoopartikel geworden op de campus. Koud weer heeft ook de neiging het alcoholgebruik voor en tijdens voetbalwedstrijden niet te verminderen.

Voetbalcoach Deion Sanders uit Colorado bekritiseerde de aftrap van ESPN om 20.00 uur voor de wedstrijd van vrijdagavond tegen Stanford op Folsom Field en zei: “Godzijdank” dat zijn team binnenkort de Pac-12-conferentie en verschillende daaropvolgende speeltijden in het westen zal verlaten.

READ  Old Dominion deed het opnieuw bij de tweede crash van Virginia Tech in vier jaar

Sanders zei dat de aftrap om 20.00 uur ‘het stomste wat ooit’ en ‘het stomste wat ooit in het leven is uitgevonden’ was.

“Wie wil er tot 8 uur ’s ochtends opblijven om een ​​zware wedstrijd te spelen?” Gevraagd.

Hij maakte de opmerkingen woensdag tijdens zijn wekelijkse Colorado Football Coaches-programma in Boulder. Vervolgens vroeg hij zich af hoeveel kijkers zouden opblijven om de wedstrijd aan de oostkust te bekijken, waar de wedstrijd om 22.00 uur begint.

“Ze geven zelfs om kijkcijfers of om iemand die kijkt?” Gevraagd.

ESPN deed precies dat, en het won de jackpot in een eerdere late game waarbij Colorado op 16 september betrokken was. Colorado versloeg Colorado State in die wedstrijd met dubbele verlengingen en trok 9,3 miljoen kijkers ondanks dat de wedstrijd na 02.00 uur eindigde aan de oostkust. Het was de meest bekeken late game ooit op ESPN.

Ook al is het een thuiswedstrijd in Boulder, zijn team verblijft voor de wedstrijd in een hotel, net als andere teams vóór de thuiswedstrijd.

“Wat moet je in het hotel doen?” Gevraagd. “Wat moet je de hele dag doen?”

“Ik kijk voetbal”, zei presentator Mark Johnson.

“Wie speelt er vrijdag?” Sanders antwoordde.

Sanders gaf toen aan dat zijn ploeg na dit seizoen de Pac-12 zou verlaten.

“Godzijdank zullen we niet op deze conferentie aanwezig zijn”, zei hij.

Door de Pac-12 te verlaten om zich volgend jaar bij de Big 12 aan te sluiten, zal Colorado meer wedstrijden spelen tegen conferentierivalen in de centrale en oostelijke tijdzones, met minder wedstrijden verwacht om 22.00 uur ET.

Wat is een flexibel horloge, vraagt ​​u? ICYMI, VS VANDAAG Brent Schrotenbauer van Sports legde het gebaar uit, dat tot controverse heeft geleid sinds Colorado quarterback Shedor Sanders zijn horloge van $70.000 aan het publiek begon te tonen tijdens emotioneel geladen momenten. Is het een briljante, klasseloze of geniale marketingzet? Het hangt ervan af aan wie je het vraagt.

Colorado-ster Travis Hunter is medisch goedgekeurd om te spelen en heeft een “enorme kans” om vrijdagavond weer in actie te komen tegen Stanford, zei Deion Sanders dinsdag.

Of hij speelt of niet zal afhangen van “hoe hij eruit ziet, hoe hij in de praktijk presteert, hoe zijn wind is”, zei Sanders. “Hij moet in goede conditie zijn. Ik wil niet dat hij een last is. Ik wil dat hij altijd een geweldige atleet blijft.”

Dit betekent waarschijnlijk dat hij zal spelen, aangezien Hunter sinds zijn blessure praktisch smeekt om weer op het veld te komen.

Colorado was 3-0 in wedstrijden gestart door Hunter en staat nu 1-2 in wedstrijden zonder hem. Sinds zijn blessure worstelden de Buffaloes de rest van de wedstrijd tegen Colorado State voordat ze in dubbele verlengingen wonnen, verloren van Oregon met 42-6, verloren van Zuid-Californië met 48-41, en wonnen afgelopen weekend nipt in de Arizona State met 27-24.

Stanford University in Colorado begint naar verwachting om 22.00 uur ET spn.