juni 22, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Wordle Review van vandaag: 1 april 2023

De Wordle Review van vandaag: 1 april 2023

Welkom bij The Wordle Review. Wees gewaarschuwd: dit artikel bevat spoilers voor de puzzel van de dag. Wordle-oplossing eerstof scrol op eigen risico.

De artiest van deze maand is Mark Bernice. U kunt er meer over lezen hier.


★★★★★

🟨⬜⬜⬜⬜ ADIEU
🟩🟩⬜⬜🟨 Herenhuis
🟩🟩🟩🟩🟩 Maart

Wereld 651 3/6

Ik weet dat sommige van de beste woordspelers ADIEU als een startwoord beschouwen. (Sommige van mijn familieleden wel!) Maar ik vind het geweldig. Het is beter om eerst de klinkers op te lossen. Het klinkt overzichtelijker omdat er meer medeklinkers zijn. En mijn vader was leraar Frans op een middelbare school, dus ik geniet ervan om een ​​beetje Frans toe te voegen aan mijn ochtenden.

Na het starten van de ADIEUEn Ik probeer vaak een tweede woord te gebruiken dat een O bevat, samen met een paar gewone medeklinkers, zoals R, S of T. Als ik na de tweede gok een klinker zie, voeg ik meestal de Y toe aan de derde.

Ik speel Wordle midden in de ochtend als een snelle ontsnapping uit het werk. Ik maak me niet al te veel zorgen over het verminderen van het aantal gissingen dat ik nodig heb. Ik geef veel om het minimaliseren van de hoeveelheid tijd die ik nodig heb om een ​​puzzel op te lossen. Maar meestal voeg ik één beperking toe om het moeilijker te maken: ik raad alleen die woorden die de oplossing van de puzzel kunnen zijn.

Toen het tijd was om mijn tweede gok voor de puzzel van vandaag in te dienen, was ik een beetje verbaasd. Ik kon niet snel een tweede woord bedenken dat zowel een A als een O bevatte plus meer dan één van de letters R, S of T. In plaats daarvan koos ik voor MANOR. Toen het een nogal gelukkige gok bleek te zijn, probeerde ik woorden te bedenken die met MAR begonnen. Normaal gesproken zou ik op dit punt naar de Y draaien, maar maart Het kwam in mijn hoofd op en mijn geluk ging door. Dit is een van de redenen om woorden te raden die oplossingen zouden kunnen zijn: soms heb je veel geluk.

READ  7 controversiële films die aanleiding gaven tot verhitte debatten tussen fans en critici

Ik geef Wordle vijf sterren: ik heb genoten van de puzzel en als bonus deed het me denken aan de prachtige grafische memoires van John Lewis met dezelfde naam.


Het woord van de dag is maart. Volgens Webster’s New World College DictionaryHet is een werkwoord dat betekent lopen met vaste, regelmatige stappen.


Matig uitdagend vanwege onzekerheid, maar de strategie kan helpen:

Het woord heeft een gemeenschappelijk letterpatroon met vijf of zes mogelijke antwoorden. Het antwoord krijgen in zes keer raden vereist strategische keuzes bij elke poging.

Mark Bernice is een bekroonde illustrator, art director en ontwerper. Hij runt de multidisciplinaire ontwerpstudio OOO, samen met zijn creative director-partner Elana Schlenker. De heer Bernice injecteert zijn persoonlijkheid en stijl in zijn kenmerkende illustraties met behulp van een verscheidenheid aan details, texturen en berichten. zei hij in een interview met Dat is leuk.


Als je een ander woord oplost dan wat vandaag werd getoond, ververs dan je pagina.

Praat mee op social media! Gebruik de hashtag #wordlereview om met andere oplossingen te chatten.

Laat alle ideeën die je hebt achter in de reacties! Volg onze communityrichtlijnen:

  • wees aardig Reacties zijn onderhevig aan moderatie.

  • Loopt u tegen een technisch probleem aan? Gebruik de Help-knop in het menu Instellingen in de Games-app of stuur een e-mail naar [email protected].

  • Deze regels zullen worden gehandhaafd.