mei 3, 2024

Daniel Malen ligt op koers voor Nederland

Doniel Mallon zette zijn uitstekende vorm vrijdagavond voort toen hij van de bank kwam en voor Nederland scoorde in de 4-0-zege op Schotland.

Nederland zette de voorbereidingen op Euro 2024 voort met een 4-0 overwinning op Schotland. Djani Reynders opende laat in de eerste helft de score, waarna kopballen van Georginio Wijnaldum en Wood Wekhorst de wedstrijd buiten twijfel brachten. Doniël Mallon Zet vervolgens de kers op de taart door grote kalmte te tonen en een 4-0 overwinning te behalen.

De aanvaller van Borussia Dortmund kwam in de 77e minuut van de bank en vond negen minuten later de achterkant van het net toen hij de druk van twee verdedigers afweerde voordat hij de bal langs de doelman tilde.

Rami Benzepaini Algerije werd in de 19e minuut van de vriendschappelijke wedstrijd tegen Bolivia gedwongen uitgeschakeld. Algerije won met 3-2 in de chaotische wedstrijd. De hoop bij Borussia Dortmund is dat zijn blessure niet ernstig is.

Julian Ryerson Hij werd buiten de speeldagselectie gelaten vanwege de 2-1 nederlaag van Noorwegen tegen Tsjechië. Salih Ozkan Dominik Szoboslai was een ongebruikte invaller voor Turkije toen Hongarije na strafschoppen werd verslagen.

Er was ook frustratie voor Duitsland U-21, omdat ze tegen Kosovo alleen een doelpuntloos gelijkspel konden spelen. Yusuba Maukogo Hij stond 72 minuten op het veld en kon zijn team niet helpen scoren. Jamie Byno-Gittens Het Engelse U-21-team kwam in de 74e minuut in actie en versloeg Azerbeidzjan met 5-1.