april 23, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Conor McGregor wil meer kansen in Hollywood: 'Denk aan de films die je om mij heen zou kunnen maken'

Conor McGregor wil meer kansen in Hollywood: 'Denk aan de films die je om mij heen zou kunnen maken'

Conor McGregor is mogelijk gebeten door de acteermicrobe.

De voormalige UFC-kampioen in twee divisies maakte onlangs zijn filmdebuut tegenover Jake Gyllenhaal in de Hollywood-remake. Weg huis, dat op 21 maart exclusief werd uitgebracht voor streaming op Amazon Prime Video. In de film speelt McGregor een overdreven versie van zichzelf als de sarcastische antagonist Knox. Het optreden van McGregor kreeg over het algemeen positieve recensies en “The Notorious” genoot erg van het proces.

“Het zou maar vijf weken duren, maar toen ik daar aankwam en ze keken naar wat ze zagen, begon het personage te groeien in de benen en armen, en vervolgens groeide en groeide het deel”, zei McGregor vorige week. Mixed martial arts-horloge. “Ze vonden het leuk wat ze kregen, of wat ze kregen, en ik deed gewoon wat mij werd opgedragen. Mensen dachten dat ik alleen maar mezelf speelde, ze begeleidden me en ik gaf ze waar ze om vroegen. Voor mij voelde ik me alsof ik ze te veel vrijlating gaf.”

“Ik gaf ze meerdere opties, en ik had het gevoel dat sommigen van hen misschien betere keuzes konden maken. Begrijp je me? Ik gaf ze veel opnames en ik hoopte waarschijnlijk dat ze het personage op een andere manier konden veranderen, maar ze wilden het personage zoals ze het wilden. Ze zijn erg blij met wat ze hebben. Ik heb ze gegeven waar ze om vroegen en ik heb er wat strooi aan toegevoegd. Ik ben wie ik ben, ik zit in de showbusiness, toch?

McGregor, 35, vertelde MMA Fighting dat zijn langbesproken maar veel uitgestelde comeback-gevecht tegen Michael Chandler uiteindelijk in de zomer zal plaatsvinden, maar hij weigerde te onthullen of zijn eerder aangekondigde datum van 29 juni al dan niet het officiële doelwit blijft. het gevecht. Waarin wordt verklaard dat de UFC in plaats daarvan deze aankondiging mag doen. McGregor merkte op dat details zoals ronden en gewichtsklasse nog moeten worden bepaald, maar hij hoopt dat zijn terugkeer voor hem het eerste jaar van 2024 zal markeren.

READ  'Leave It Beaver'-ster Tony Dao is nu dood, bevestigt zoon na voortijdige aankondiging

McGregor heeft momenteel nog twee wedstrijden te gaan in zijn deal met de UFC, en hij hintte op het idee dat zijn interesse in het nastreven van meer acteermogelijkheden een uniek – en moeilijk – dilemma voor de UFC zou kunnen creëren zodra de tijd aanbreekt om over een nieuw contract te onderhandelen.

‘We moeten praten,’ zei McGregor. “Dat is wat ik zeg – ik weet het niet en ik weet niet of ze weten wat ze op me af moeten komen. Wat kun je op me afkomen? Nu staat Hollywood in de rij. Ik kan eigenlijk heel veel rollen spelen. Denk eens aan het aantal films dat ik zou kunnen maken?

“Er is Arnold Schwarzenegger en dan is er Sylvester Stallone en dan al deze jongens, en ze hebben al deze geweldige films om hen heen gemaakt. Denk eens aan de films die je om mij heen zou kunnen maken. Begrijp je wat ik bedoel? Ze zouden om mij heen kunnen worden geschreven. En denk niet [UFC executives] Ik weet dat niet. Denk niet dat zij niet weten dat dit allemaal ook gebeurt. Dus ik weet niet wat ze uit mij gaan halen. Zoals ik al zei, Lorenzo [Fertitta] Misschien zou hij al achter mij aan zijn gekomen.

McGregor voegde er later aan toe: “Ik heb echt het gevoel dat ik elke rol kan spelen.” “En bijna, toen ik naar de film keek en naar de manier waarop ze mij als personage portretteerden, en de specifieke manieren en methoden die ze gebruikten, wist ik waar ze heen gingen – het maakte me bijna [think]Omdat ik waarschijnlijk beter was dan anderen. haal mij? En misschien heeft het mij meer gepassioneerd gemaakt om iets anders te doen. Ik had eigenlijk zoiets van: weet je wat? Ik zou nu graag iets anders willen doen, want wij kunnen het beter, en ik kan ook iets anders.

READ  De talkshow van Drew Barrymore is stopgezet vanwege de staking in Hollywood

“Dus daar was ik enthousiast over en het is leuk om wat opwinding te hebben. En twee dagen later kwam de lijst met de 10 best betaalde acteurs van 2023 uit.” [Adam] Sandler, Margot Robbie en allemaal. En ik had zoiets van, [I better] Begin daar ook mee weg te komen. Ari Emanuel sprak met mij aan de telefoon, weet je, ik heb een geweldige relatie met Ari, en deze jongens hebben grote plannen voor grote dingen. “Ik ben opgewonden, we zijn allemaal opgewonden, en laten we blijven werken.”

Ondanks de opwinding om hem heen Weg huis Na zijn vrijlating en zijn bekendheid op het witte doek benadrukte McGregor dat mixed martial arts altijd zijn voornaamste passie zal blijven.

Hij zei dat het vechtspel in hem leeft, en dat zal nooit veranderen.

“Het is mijn leven, en dit is wat ik het liefste doe. Kijk ernaar. Ik doe dit voor altijd”, zei McGregor. “Ik ga dit voor altijd doen. Ik ga mijn concurrentie herijken.

“Eigenlijk sprak ik met Mike Tyson toen hij tegen Roy Jones Jr. vocht – hij is al heel lang met pensioen, en hem werd in een interview over de strijd tegen Roy Jones Jr. gevraagd: ‘Wat denk je dat Cus D’Amato zou zeggen? voor jou, Mike, nu je na al die jaren terug bent? En weet je wat hij zei? “Cus D'amato zal zeggen: 'Waarom duurde het zo lang?'” zei hij. Hierdoor voelde ik me schuldig: ik had puistjes over mijn hele lichaam.