april 13, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Christie Brinkley deelt foto's van behandelingsprocedures voor huidkanker en promoot 'zonbescherming'

Christie Brinkley deelt foto's van behandelingsprocedures voor huidkanker en promoot 'zonbescherming'

De altijd glamoureuze Christie Brinkley plaatste een niet zo glamoureuze foto op sociale media – een foto waarop ze herstellende was van een procedure om huidkanker bij haar linkeroog te verwijderen.

“Het goede nieuws voor mij is dat we het basaalcelcarcinoom vroegtijdig hebben ontdekt”, schreef ze op Instagram (zie bericht hieronder). “En ik had geweldige artsen die de kanker verwijderden en me tot in de perfectie naaiden, zoals Dior couture. Het goede nieuws voor jou is dat dit allemaal vermeden kan worden door ijverig te zijn met je zonnebrandcrème!”

Model en parttime actrice, die een gedenkwaardige rol speelde in de komedie uit 1983 vakantieZe zei dat ze daar was voor een routinecontrole voor haar dochter en vroeg de dokter op het laatste moment om te controleren “een klein plekje dat ik kon voelen als ik foundation aanbracht.” goed idee.

Woensdag maakte ze van de gelegenheid gebruik om haar ervaringen te delen en anderen te waarschuwen voor de gevaren van blootstelling aan de zon.

“Ik ben een beetje laat serieus geworden, nu voor de zeemeermin/tuinman”, schreef ze. “Ik zal mijn SPF 30 aanbrengen, indien nodig opnieuw aanbrengen, en lange mouwen en een hoed met een brede rand dragen. Regelmatige controles van het hele lichaam zijn een must! Ik had het geluk mijn afspraak te kunnen vinden, omdat ik een van mijn dochters vergezelde om gecontroleerd.. De dokter bekeek elke sproet met een vergrootglas… Dit was niet mijn afspraak, dus ik was niet van plan iets te zeggen, behalve dat ik hem aan het eind vroeg of hij gewoon naar een klein stipje mocht kijken dat ik kon voelen tijdens het aanbrengen van foundation. Hij keek even en wist meteen dat het zo was. Hij heeft een biopsie nodig! Hij deed het ter plekke! Creëer dus je eigen geluk door vandaag nog je scan te plannen. Gegroet mijn vrienden!”

READ  Heather Graham zegt dat ze 'zich vrij voelt' om geen kinderen te krijgen - The Hollywood Reporter

Brinkley zorgde er ook voor dat ze de artsen erkende die haar huidkanker diagnosticeerden en behandelden.

“Bedankt aan Dr. Abraham, Dr. Anolik, Dr. Geronimus en Dr. Lloyd Hoffman van het New York Center for Laser and Skin Surgery 🌝🪡🪡🪡#huidkanker #Bescherming tegen de zon #Kankerpreventie #leer #huidsverzorging“.