april 18, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Carl Weathers riep Gina Carano na de opnames van 'The Mandalorian' - Deadline

Carl Weathers riep Gina Carano na de opnames van 'The Mandalorian' – Deadline

voormalig De Mandaloriaan Dierenarts Gina Carano schreef een warm, lang eerbetoon aan haar Disney+ collega ster oorlogen Serie-ster Carl Weathers deelde dit op Instagram. De acteur is vandaag op 76-jarige leeftijd overleden.

Carano, die niet terug werd verwelkomd voor seizoen drie De Mandaloriaanof welk ander land dan ook ster oorlogen In de nasleep van controversiële vergelijkingen in februari 2021 over een verdeelde Verenigde Staten en nazi-Duitsland, belde Withers mij direct nadat ik was ontslagen, aldus de Spinoff.

Carano speelde twee seizoenen premiejager Cara Dune mandaloriaan, Terwijl Withers de agent speelde van de premiejager die opperrechter van Nevarro werd, Greef Karga. Withers regisseerde ook negen afleveringen van de serie mandaloriaan, Hij werd genomineerd voor gastacteur in een dramaserie voor de aflevering 'Chapter 12: The Siege' uit 2020.

“Ik was niet in een emotionele toestand waarin ik de telefoon kon opnemen vanwege hoe overstuur ik was, maar uiteindelijk raakten we later aan de praat”, schreef ze over het horen van Withers nadat ze was ontslagen bij Disney.

“Hij was vriendelijk en bemoedigend en wilde niet dat ik het opgaf. Hij vertelde me dat hij me niet weggooide. Hij probeerde mijn hoop levend te houden in wat een volkomen hopeloos scenario leek. Hij liet me zien dat het hem kon schelen Dat is wie hij was.'

“Ik was zeer nauw met hem verbonden in seizoen 1 en 2 van Mando”, schreef Carano. “Jon Favreau vond dat hij een goede mentor voor mij zou zijn omdat we de atleet die acteur werd, deelden, dus Jon liet hem mijn eerste aflevering regisseren. in seizoen 2 van Mando.”

READ  Pedro Almodóvar maakt een gay western met Pedro Pascal en Ethan Hawke

'Ik denk dat als we de Rangers van de Nieuwe Republiek hadden gehaald, Carl me meer zou hebben aangetrokken. John F. had gelijk, we waren goed.'

Ze legde op IG uit: “Karl was een mentor voor mij op de set, hij legde zijn armen op mijn schouders en keek me recht in de ogen om mijn ziel te kalmeren. Hij had een geweldig perspectief bij het vertellen van een verhaal dat alleen door zijn ervaring en wijsheid die hij met mij deelde om mij door 'Genialiteit' heen te helpen. Ik koester die momenten.

Lees hieronder het volledige IG-bericht van Carano: