maart 2, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Beste Abby: Mijn dochter was uitgenodigd voor de bruiloft van een beroemdheid

Beste Abby: Mijn dochter was uitgenodigd voor de bruiloft van een beroemdheid

Lieve Abby: Mijn kleine meid is de halfzus van de vrouw van een beroemde atleet. Ze zijn vorig jaar getrouwd en hebben mijn dochter uitgenodigd. Een week later annuleerden ze haar uitnodiging! Er zit twintig jaar verschil tussen hun leeftijden, maar mijn dochter kijkt op tegen haar stiefzus. Je hebt echt de gevoelens van mijn dochter gekwetst. Misschien waren mijn gevoelens meer gekwetst. Al haar andere broers en zussen waren er, evenals verschillende andere familieleden.

Ons is nooit verteld waarom mijn dochter niet was uitgenodigd. Haar vader kwam niet op tegen zijn oudste dochter omdat hij het hart van zijn jongste dochter brak. Mijn dochter groeit op en ze weet wie de echtgenoot van haar zus is als ze hem op tv ziet. Hoe kan ik ophouden boos te zijn op deze mensen omdat ze mijn kind pijn hebben gedaan? -Mama is boos in Michigan

Lieve mama: U zei dat er een leeftijdsverschil van twintig jaar bestaat tussen uw dochter en de bruid. Zou het kunnen dat de bruid en haar beroemde verloofde zich zorgen maken over iemand die zo jong is (7, 8, 9?) op hun spraakmakende bruiloft? Probeer, voordat uw wrok zich blijft opbouwen, een rationeel gesprek met uw stiefdochter te voeren, zodat u de omstandigheden volledig begrijpt. Hoewel ik er geen voorstander van ben om iemands uitnodiging voor een feest in te trekken, is het mogelijk dat de uitnodiging ten onrechte is verzonden.

Dear Abby is geschreven door Abigail Van Buren, ook wel bekend als Jane Phillips, en opgericht door haar moeder, Pauline Phillips. Bel lieve Abby www.DearAbby.com Of postbus 69440, Los Angeles, CA 90069.

READ  Jay Leno is ontslagen uit het ziekenhuis na brandwonden

Meer van MLive