november 30, 2022

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Benedict Cumberbatch praat over 'Doctor Strange' in openingsmonoloog - Deadline

Benedict Cumberbatch praat over ‘Doctor Strange’ in openingsmonoloog – Deadline

Benedict Cumberbatch Hij verscheen vanavond voor de tweede keer als presentator van SNLverwijzend naar zijn openingsmonoloog bij zijn nieuwe film Doctor Strange in een multiversum van waanzindie vrijdag in de bioscoop te zien was in de Verenigde Staten.

“Ik ben blij om terug te zijn in de hosting Zaterdagavond Live. Het was echt een geweldige en leuke week. Ik moet eerlijk zijn, want deze week gaven de meeste grafische schrijvers me elke dag schetsen, en de meeste gingen over Dr. Gharibozei Cumberbatch naar boven. “Hij is cool. Ik vind de man leuk. Ik speel graag het personage. De film doet het heel goed – maar ik ben Jij hebt Ik was in andere films.”

Cumberbatch grapte dat hij zo ver ging om het uit te drukken SNLLorne Michaels, met Michaels die antwoordde: “Zoals wat?”

‘Ik zei: ‘Oké,’ hondenkrachtHij zei bijvoorbeeld: “Niemand heeft hem gezien.” Ik zei: Kom op, man. Ik werd daarvoor genomineerd voor een Oscar. De gastheer herinnert het zich. “Ik bedoel, ik heb niet gewonnen. Ik was verslagen Will Smith…nee, niet fysiek. “

Na te hebben verwezen naar de beruchte Oscar-klap, concentreerde Cumberbatch zich op het bespreken van zijn opwinding over het kunnen hosten van SNLMoederdagshow. “Natuurlijk wil ik mijn moeder een hele fijne Moederdag wensen”, zei hij. “Ze is momenteel op vakantie in Griekenland en… SNL Ik bood aan om haar eerste klas hierheen te vliegen, en ze zei: “Nee, ik ben op een strand in Griekenland. Ben je gek?”

READ  Tom Hanks kondigt eerste 'zeer ambitieuze' roman aan | schreef

Cumberbatch vertelde zijn moeder toen dat hij van haar hield, en merkte op dat toen hij jonger was, hij en zijn moeder “van die vreemde en grappige namen” hadden die ze elkaar noemden. ‘Ik noemde haar ‘Bucky’,’ zei hij, ‘en zij noemde mij ‘Benedict Cumberbatch’.

Later grapte hij: “Ik ging naar een kostschool buiten Londen – je hebt er vast wel eens van gehoord – genaamd Hogwarts.”

Terwijl hij daar was, zou zijn moeder hem ‘deze prachtige brieven’ schrijven, vol met prachtige illustraties. Cumberbatch merkte op: “Ik kan dat hier niet voor haar doen, maar ik dacht dat ik een beetje van deze monoloog zou gebruiken om haar te bedanken voor alles wat ze voor mij heeft gedaan.”

Toen er gepassioneerde pianomuziek werd gespeeld, begon Cumberbatch zich rechtstreeks tot zijn moeder te richten. “Moeder. Ik, je zoon – Kleine Benedictus,” zei hij. “Bedankt dat je altijd aan mijn zijde bent.”

Cumberbatch vertelde dat toen hij opgroeide, wanneer hij met een probleem werd geconfronteerd, zijn moeder een oplossing had. “Toen ik bijvoorbeeld mijn twee voortanden verloor, maakte ik me zorgen over intimidatie, maar jij zei: ‘Het is oké. Probeer gewoon te glimlachen zonder je mond te openen. “Het is een geweldig advies, maar het verklaart ook waarom ik tot op de dag van vandaag, op elke foto op de rode loper, zo lach.”

Knip naar een Cumberbatch-foto waar zijn glimlach verwant is aan een vreemde grimas.

“Serieus met mijn moeder,” zei hij, “dank je.” “Je hebt me bij elke stap zoveel liefde en steun getoond. Ik hou van je Bucky.”

READ  Queen Latifa schittert op Power of Women 2022 Red Carpet - Schoenennieuws

Ze kreeg vanavond ook een shout out, Cumberbatch’s vrouw Sophie, die bij het publiek van de show was. “Ik heb serieus en constant ontzag voor je. Ik bedoel, ten eerste, je hebt het leven geschonken aan onze drie prachtige jongens, en dat alleen al is een klein wonder, zoals elke vrouw je zal vertellen.” ‘Ondertussen, volgens jou, verkleedde ik me als een tovenaar, hoewel technisch gezien een tovenaar.’

Nadat hij had uitgelegd dat tovenaars gewaden hebben — in tegenstelling tot zijn Marvel-personage Doctor Strange, die een mantel heeft — zei hij dat hij hoopt dat wanneer zijn vrouw er echt over nadenkt, ze zal beseffen dat hun bijdragen als ouders gelijk zijn. ‘Want als je denkt dat moeder zijn moeilijk is, probeer het dan,’ zei hij met een vuist van zijn pols. “Ja, ik heb net een poort geopend. Graag gedaan.”

Cumberbatch doet mee aan de Tonight Show van gastmuzikant Arcade Fire. Bekijk zijn openingsmonoloog door hierboven te klikken.