juni 19, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

28 producten die zelfs de meest gênante problemen helpen oplossen

28 producten die zelfs de meest gênante problemen helpen oplossen

Ik ben al jaren een trouwe Listerine-gebruiker (de alcoholvrije soort), maar de laatste tijd heb ik het gevoel dat het niet meer zo veel doet als vroeger op de afdeling frisse adem. Ik heb onlangs besloten om TheraBreath te proberen omdat ik het overal had gezien en wilde zien waar de hype over ging (of het zelfs de moeite waard was). De eerste nacht dat ik het gebruikte, was ik echt geschokt. Ik had letterlijk het gevoel alsof ik net bij de tandarts vandaan kwam na een schoonmaakbeurt, zo fris voelde mijn mond aan. Ik gebruikte een milde muntsmaak (hoewel ik erover nadenk om Ice Mint hierna te proberen), maar de muntsmaak is heel subtiel en de resultaten zijn echt geweldig. Als je net als ik een knoflook-/uienliefhebber bent of gewoon je frisse adem wilt verbeteren, overweeg dan zeker om TheraBreath te gebruiken of praat met je tandarts over de toevoeging ervan aan je routine!

Veelbelovende recensie: ‘Waarom heb ik hem niet eerder gevonden? Het is zo gênant om het toe te geven, maar mijn adem stonk zo erg. Het rook naar s..t en ik heb verschillende producten geprobeerd die niet werkten. Volg gewoon de instructies en gorgel gedurende ongeveer 30 seconden “deepthroat” voor het beste resultaat. Ik kan zeggen dat mijn ademhaling met 50% is verbeterd, wat een heel groot verschil is. De ochtendadem is niet slecht. Ik kan vol vertrouwen met mensen praten, en dat is het enige dat telt. Bedankt, Amazon!!!”Klant5

Koop een 2-pack van Amazon voor $ 15,34.

READ  Nederland reageert op het Amerikaanse beleid ten aanzien van China met een plan om de export van halfgeleidertechnologie te beperken