april 24, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wedstrijd Barcelona vs Cadiz, La Liga: de eindstand is 0-1, Barcelona's winning streak eindigt met een zwaar verlies thuis

Wedstrijd Barcelona vs Cadiz, La Liga: de eindstand is 0-1, Barcelona’s winning streak eindigt met een zwaar verlies thuis

Barcelona blijft op de tweede plaats in La Liga Maar aan hun winning streak van acht wedstrijden kwam een ​​einde dankzij een 1-0 nederlaag in eigen huis tegen het worstelende Cadiz op maandagavond. Barcelona was niet op zijn best die avond, kreeg een vroeg doelpunt in de tweede helft en kon geen manier vinden om een ​​koppige verdediging van de bezoekers te doorbreken, die in Camp Nou voor een enorme verrassing zorgden om uit de degradatiezone te komen . .

eerste helft

De eerste 45 minuten waren niet de beste die we ooit hebben gezien, maar er zijn nog steeds positieve punten over het spel van Barcelona: Blaugrana Hij kwam uit met een goed tempo en een goed ritme in de aanvallende derde, en vond gaten in de Qadiz-verdediging met een goede beweging in en rond het strafschopgebied, en ze waren Is dat waar Serieus wanneer Ousmane Dembele erbij betrokken raakt.

De Fransman was in de eerste helft zonder meer de beste speler op het veld, domineerde elke verdedigende verdediger op zijn pad met zijn snelheid, dribbelde en gaf gevaarlijke voorzetten die ofwel net gemist werden of op het laatste moment werden weggestuurd door een verdediger van de tegenstander. Hij sloeg ook een krachtig schot dat werd gered door Ledesma in Barcelona’s beste kans op de helft, maar Blaugrana Kan de achterkant van het netwerk niet vinden.

Cadiz verdedigde erg diep en viel het grootste deel van de beurt te weinig aan, maar had zelf een enorme kans: Rubén Sobrino gaf Lucas Perez een acht-yard push na een lange bal naar voren, maar de Cadiz-spits miste op de een of andere manier het doel volledig en verkwist. De grootste kans voor zijn team in die periode.

READ  In reactie op de open brief van KC Royals-eigenaar John Sherman over een nieuw stadion

In de eerste helft speelde Barcelona goed genoeg om de leiding te nemen, maar Cadiz vuurde zelf een waarschuwingsschot af en we waren op de een of andere manier puntloos in de tweede helft.

de andere helft

Barcelona begon de tweede helft met een doelpunt: nadat een voorzet van de linkerkant Eric Garcia en Clement Lenglet naar de bal had betrapt, wist Rubén Sobrino de bal twee keer te redden van Marc-Andre ter Stegen, maar Lucas Perez was de eerste die terugkaatsen. Cadiz kwam op voorsprong en Barcelona heeft 40 minuten om terug te komen.

De Blaugrana Natuurlijk deden ze hun best om vooruit te gaan op zoek naar winnende doelpunten, ze kwamen verschillende keren dichtbij, maar ze misten de laatste pass of zagen doelman Ledesma een uitstekende redding maken. Cadiz bleef een manier vinden om hun kleine voorsprong vast te houden en kreeg een paar enorme kansen om hun voorsprong te verdubbelen en de wedstrijd uit te schakelen, waarbij Alex Fernandez de grootste van allemaal miste met een enorme Perez-stijl die wijd open werd verspild in de wedstrijd. eerste helft. .

Xavi Hernandez stuurde Pierre-Emerick Aubameyang, Adama Traore en Luke de Jong van de bank om te proberen indruk te maken, en De Jong zag er net zo gevaarlijk uit met zijn voorzetten als zo vaak, maar het was niet zoals een Barcelona-avond met onze laatste inzending. 10 minuten.

Barcelona bleef pushen en creëerde hele goede kansen, maar Ledesma had een geweldige avond in het doel en certificeerde één voor één om het net schoon te houden. Het laatste fluitsignaal kwam, Barcelona heeft nu twee opeenvolgende thuiswedstrijden verloren van teams die ze moesten verslaan, en dat zijn nu vier opeenvolgende slechte prestaties in de afgelopen 10 dagen. Gevoelens zijn nu niet geweldig en Real Sociedad is donderdag ver weg. Het is tijd om terug te vechten voordat het moeilijk wordt in de competitie.

READ  Evans Chebet en Helen Obiri wonnen de Boston Marathons voor heren en dames in een dubbele vreugde voor Kenia

Barcelona: Ter Stegen Dest (Mingueza 90 + 4′), Eric, Lenglet (Adama 77′), Alba; De Jong (L. De Jong 77′), Busquets, Jaffe; Dembele, Memphis (Aubameyang 61′), Ferran

Doelen: Niemand

Cádiz: Ledesma. Barra (Acapo 76′), Hernandez, Valle, Espino; Johnson (Chust 76′), Mary (Emeterio 64′); Sobrino (Arzamendia 82′), Hernandez, Sanchez (Alejo 64′); Perez

Doel: Perez (48 minuten)