juni 24, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Trea Turner voelt zich heel dichtbij en legt uit waarom hij geen afkickopdracht wil - NBC Sports Philadelphia

Trea Turner voelt zich heel dichtbij en legt uit waarom hij geen afkickopdracht wil – NBC Sports Philadelphia

LONDEN – Trea Turner komt dichterbij. Dicht genoeg om realistisch te zijn voor een terugkeer deze week tijdens de Phillies-series in Boston en Baltimore, hoewel noch hij, noch manager Rob Thompson een specifieke tijdlijn wilden geven.

Turner verrekte op 3 mei zijn linkerhamstring en stond vijf weken buitenspel. Aanvankelijk werd verwacht dat hij zes weken aan de kant zou staan.

“Ik heb in deze fase het gevoel dat de blessure niet weg is, maar dat hebben we overwonnen”, zei hij zondagochtend in Londen nadat hij veel grondballen had gekregen. “Het zette mijn lichaam en geest in vuur en vlam. Ik vertelde hen dat ik morgen graag klaar zou willen zijn, maar het is een beetje raar, het is zwaar. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt waarbij ik me vandaag goed voel, ik voel me een beetje erger (nog een dag). Het is een beetje die grenzen verleggen en proberen geen terugval te krijgen. Ik zou je graag een dag willen geven, maar ik weet het niet echt, hoe eerder hoe beter in mijn ogen.

Turner heeft tijdens het hele revalidatieproces extreem hard gewerkt. Hij stond al weken te popelen om weer in de Phillies-opstelling te komen. Hij had een paar weken geleden een kleine tegenslag in Denver, maar hij is terug op dezelfde plek als toen, deze keer alleen zonder enige pijn of benauwdheid.

Hij voegde eraan toe: “Ik ben op dezelfde plek, maar een beetje beter.” “In Denver was ik erg krap. Ik kan mijn blessure nog steeds voelen op de plek waar ik gewond raakte. Nu is dat niet zo. Ik sta op dezelfde drempel en ren met dezelfde intensiteit, maar de gevoelens zijn anders, wat goed is. Ik voel me meer op mijn gemak bij het doen van dingen dan vroeger.” De tijd en ik hadden het gevoel dat ik over bepaalde dingen stress had en misschien heb ik daarom die kleine tegenslag gehad en heb ik het gevoel dat ik op dezelfde plek ben, maar op een betere manier.

READ  Pacific Notes: Ayton, Lundberg, Lakers, Wiseman

Turner wil niet op afkickopdracht. Hij denkt niet dat hij er een nodig heeft, net als Bryce Harper vorig seizoen toen hij terugkeerde van de Tommy John-operatie.

“In mijn carrière heb ik al een aantal afkickopdrachten gedaan. Ik had nooit het gevoel dat ze me echt hielpen”, zei hij. “Het gaat meer om het afvinken van de vakjes en ervoor zorgen dat ik me goed voel. Ik ben bij elke stap eerlijk tegen ze geweest. De communicatie was goed. Dat doe ik liever niet. Swingen voelt goed. Zo voel ik me hier nu punt in mijn carrière, ik heb veel vertrouwen in mezelf.

“Er zijn veel oefeningen die ik heb geleerd van 2018-2019 bij de Nats en Dodgers en hier over hoe ik dingen kan nabootsen. Ik zeg niet dat ik mezelf ga afsluiten zodra ik terugkom, maar ik voel me goed.”

De focus van Turner ligt nu niet op zijn snelheid, maar op het vermogen om te rennen, te veldrijden en te slaan zonder aan zijn hamstrings te denken.

“Voor mij gaat het niet om het rennen met een bepaalde snelheid, het belangrijkste is dat ik naar buiten ren en nergens aan denk”, zei hij. “Het maakt me niet zoveel uit hoe snel ik ben, ik raak alleen niet meer geblesseerd. Daarom doen we het wat rustiger aan. Ik kan op dit moment misschien met minder intensiteit wedstrijden spelen, maar Ik wil er zeker van zijn dat ik over die hindernis heen ben.”

“Het is gewoon de laatste hindernis in de homerun. De grondballen hier zijn de afgelopen dagen heel goed geweest, net als de wedstrijden, waar het bereiken van de ballen en allerlei dingen er heel goed uitzagen, en het slaan is We zijn over de laatste hindernis van de homeruns heen gekomen en ‘op je gemak voelen, runs scoren en dat soort dingen.’

READ  Waarom Klay Thompson's prestatie van 28 punten ervoor pleitte om hem in de basisopstelling te houden

Edmundo Sosa floreerde als korte stop tijdens de afwezigheid van Turner en sloeg .302/.362/.547 met vier doubles, vier triples, drie homeruns en 15 RBI in 27 wedstrijden. Hij speelde ook eliteverdediging. Hij is zo productief geweest dat de Phillies hebben overwogen hem in het outfield te gebruiken als Turner terugkeert.

Sosa nam vorig jaar regelmatig herhalingen in het outfield, maar deed dat dit seizoen niet omdat hij nodig was in het outfield en de Phillies voegden Whit Merrifield toe om naast het tweede honk op het linkerveld te spelen.

“Voor mij is het heel belangrijk dat onze manager dat zegt”, zei Sosa. “Ik zal daar werken als het nodig is en zoals bij alles wat ik doe, zal ik de beste versie van mezelf geven.

“Ik wil gewoon in het moment leven en proberen plezier te hebben. We weten allemaal dat Trea Turner een grote ster is en we hopen allemaal dat hij snel terugkomt. We weten dat hij een van de steunpilaren van ons team is. Ik ga zo blijven Als ik dat doe, doe ik mijn werk elke dag hetzelfde en ben ik bereid om te doen wat de coach wil dat ik doe.”