juli 20, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

TJ Watt over zijn carrière: “Voor mij gaat het erom dat ik geen overwinningen behaal in de play-offs.”

TJ Watt over zijn carrière: “Voor mij gaat het erom dat ik geen overwinningen behaal in de play-offs.”

TJ Watt van Steelers wordt dit seizoen 30 en hij denkt na over wat hij heeft bereikt – en, nog belangrijker, over het enige dat hij niet heeft bereikt: het winnen van een play-offwedstrijd.

De Steelers haalden vier keer de play-offs in Watts carrière en verloren alle vier de keren zijn eerste playoff-wedstrijd. Dat is wat hem drijft, vertelde Watt aan TheAthletic.com.

“voor mij, Het draait allemaal om het niet winnen van de play-off“Ik probeer alles te doen wat ik kan doen”, zei Watt. We hebben van jaar tot jaar zoveel veranderingen en zoveel nieuwe spelers dat we zoveel mogelijk proberen te leren van jongens van andere organisaties die het hebben gedaan en kampioenschappen hebben gewonnen sinds ze in de competitie zitten. Ik zal er alles aan doen om te winnen. Het gaat erom dat je geen enkele dag als vanzelfsprekend beschouwt, en als het om actie gaat, alles opzij zet en het gedaan krijgt.

Watts oudere broer JJ Watt was 33 jaar oud toen hij aan het einde van het seizoen 2022 met pensioen ging. TJ Watt zegt dat hij niet zeker weet of hij zal spelen totdat hij 33 is.

“Ik weet niet of ik voor altijd wil spelen, maar wie weet? Het is heel moeilijk te zeggen”, zei Watt. “JJ zei altijd dat hij een hele tijd niet wilde spelen, en toen gebeurden er dingen en eindigde hij langer spelen. Ik zal het pas weten als dat moment aanbreekt. Ik voel me nu goed, dus ik leef een beetje in het moment.

READ  De Cubs beginnen aan de voorjaarstraining met Cody Bellinger, terwijl de vrije agent nog steeds boven alles uitkijkt

Wat Watt zeker weet, is dat hij niet wil stoppen zonder een play-offwedstrijd te winnen.